Кандидатът на ГЕРБ за президент вероятно се срамува, че е приел и затова се крие.

Поразен съм от дълбоката стратегическа мисъл на ГЕРБойко – да пазят името на кандидат-президентската двойка до последния момент за да не ги измъчват с въпроси. Потресаваща мисъл, разбира се, как да влязат в кампания чистички, неопетнени. Вероятно са нежни души или кандидатите се срамуват от съгласието си, за това не искат да им оставят шанс да си оттеглят кандидатурата.


Мисля, че би било още по-силен, направо гросмайторски ход, ако задържат тези имена до самите избори, така никой, ама никой няма да успее да накърни с питане тяхната репутация и ще останат анонимни политически ангели-небесни.


Истината е, че вероятно този съвет е получен срещу значителен хонорар от мастър на политическия анализ. Вероятно е препоръчал кандидат президента да провежда кампанията след полунощ за да не го виждат много, много и да не му задават въпроси.


Вероятно поради същата причина бавят обявяването на ГЕРБ-Мъже, след ГЕРБ-Жени, и ГЕРБ-деца, пазят ги в тайна, защото не са сигурни че ги имат. Нежни души. Как така ще ги питат?


Явно по замисъл в ГЕРБ има само един мъж – ТОЙ, другите са в различни фракции на ГЕРБ-Жени.

Илиян Василев, фейсбук

Последвайте страницата ни във фейсбук:

https://www.facebook.com/Вестникар-100432005720082/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *