Модерните връзки.

Едно пояснение- това се отнася и за двата пола

Предполагам, че една от причините нашите баби и дядовци да продължат 50 години заедно е, че те нямаха на разположение 3573 души като „последователи“, като даваха мнения, с кого можем да говорим, да се смеем, приближете се и няколко секунди, като изпращате лични съобщения през цялото време, без да броите харесванията, което понякога бързо предполага привличане.

Защото всички знаем, че колкото и перфектен да е вашият партньор, винаги ще има някой, за когото се смята, че е по-добра версия в социалните медии или наличните видеоклипове, който винаги изглежда по-добър от това което знаеш, че имаш.

В днешно време, когато една връзка е в затруднение, хората се задоволяват просто да имат „повече възможности на разположение“, което ги кара да изпитват фалшиво чувство за сигурност.

Всичко стана заменяемо. За нас стана обичайно да казваме и мислим неща от рода на: „Ако сбърка, оставям го / нея!“ Бих потърсил друг. “

Има проучвания, които показват, че сериозна връзка в тези времена на технологии и информация трае само 2-3 години.

Всичко това е защото, за съжаление, стана лесно и нормално да замествате хората, точно както да замените вашия смартфон, когато той е износен.

„Щастието не е да искаш всичко, а да обичаш това, което имаш.“ – Пауло Коелю

Йовка Банкова, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *