Велислав Минеков: И на децата е ясно, че ГЕРБ беше дотук.

Проф. Велислав Минеков даде надежда на милионите българи, че краят на дългогодишната държавна криза вече е факт.

Защото не друг, а самият президент Румен Радев поема юздите на управлението на страната ни.

Молитвите на българите, които вярват на държавния глава и искат той да диктува правилата, най-сетне са чути.

И само след седмици или броени месеци той ще състави служебен кабинет.

„Това е възможно най-добрият изход за България и съм убеден в това. Вече и на децата е ясно, че ГЕРБ беше дотук, а Бойко Борисов се прости завинаги с премиерския си пост. И не само – предстои му съд и присъда.

Самият той, с упорството и ината да продължи да упрявлява, ще ускори в пъти съдбата си. Ако по някаква абсолютна случайност Бойко успее да си „разиграе“ картите и да остане в реалната власт, то това ще бъде крахът му.

Ще го пометат със скоростта на светлината и ще бъде строго съден за кражбите и престъпленията си“, казва проф. Велислав Минеков, който е зет на големия наш режисьор Рангел Вълчанов.

Минеков, който преди време беше част от така нареченото „Отровно трио“, е убеден, че в отчаянието и слабостта си Борисов ще организира и армията – само и само да се закрепи във властта. Но няма да му се получи.

Сформирането на правителството ще зависи изцяло от партията „Има такъв народ“ на Слави Трифонов, който категорично няма да се коалира нито с ГЕРБ, нито с БСП и Корнелия Нинова, нито с някой друг от старите управници.

Слави Трифонов ще направи така, че да даде на президента Румен Радев задачата да избере служебно правителство на България. И именно в това е разковничето към успеха и прогреса на страната ни.

„Срещал съм се и съм говорил с г-н Трифонов. Мога да заявя, че това е един достоен човек, който нито вади ножове, нито атакува подмолно противниците си, нито използва тролове в личните си войни. Това е достойно за уважение и знам, че ще направи най-доброто за народа“, коментира проф. Велислав Минеков, пише istinata.net.

И отново повтаря, че се надява правителството на президента Радев да стане факт колкото се може по-скоро.

източник.vijgo.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *