Яница в еротична поза гола на терасата (снимки)

Кризата в музикалния бранш се усеща, а представителките на лекия жанр използват най-стария трик – гола плът, за трупане на слава и повече последователите, пише HotNews.

Хитовата пайнерка Яница, която наскоро направи дует с колежката си Биляниш, реши да се съблече чисто гола, за да задържи вниманието върху себе си, докато нощните клубове са затворени и не могат да работят

Актуалната чалгарка срази всички с най-голямата провокация досега. От години насам никоя чалга фурия не се е осмелявала на такава пошлост, каквата демонстрира с новите си голи кадри певицата Яница.

Изпълнителката на “Топ любовник” се показа така, както майка й я е родила. Виждаме я с много дълга коса, а ръцете й са прикрили силиконовите й гърди. Всички друго е на показ, за радост на мъжкото око.

Яница се е снимала на тераса, на която има дори вана. Не става ясно кой е автор на снимката, но е твърде вероятно да е тайнственият любовник на фолк гърлата, който не обича медиите и страни от публичността. За секунди кадъра събра хиляди лайкове и положителни коментари, а всички наричат Яница “огън жена

източник:novini.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *