Радостин Василев: Има такъв народ” е траен политически факт. Той не е “проект” на никой.

❗ИТН са най-голямата заплаха за статуквото. Защо? По простата причина, че не са получавали пари от чужди фондации, не са ползвали държавни средства и облаги. Не са били на курсове при Сорос. Не познават интригите разиграващи се обикновено в кулисите на властта. Между тях има красиви и по-малко красиви. Много интелигентни и но и самоуки. Едно е сигурно, претенциите им са много по-скромни от всички техни колеги и опоненти.


❗Бие на очи, че новопристигналите в политиката Кирил Петков и компания веднага нападнаха именно ИТН. Не само това, кречеталото Мая дори му се предлага. Само слепец не може да види, че колкото и да тръбят, че са с нов морал, принципи и изисквания, Кирил и неговите хора, подавйки ръка на “всички”, канят на трапезата интригантите, службогонците и нагаждачите, които мечтаят за пенсия в парламента! За конкретна борба срещу феодалната власт на ГЕРБ нито дума!


❗ И колкото повече ситуацията изглежда объркана и пълна с неизвестни, едно е ясно – ИТН с всичките дефекти и грешки е огледало на обраното и измамено българско общество. Срещу огледало, колкото и да плюваш, не можеш да промениш нищо.
“Има такъв народ” е траен политически факт. Той не е “проект” на никой. Появата им е спонтанна, заредена с гнева на обикновените хора.


❗Тактиката и стратегията са науки, които не познават, но ще ги научат. Никой не се е родил с диплома. Няма съмнение, че с времето кадрите ще се подобрят. Ще се появат и нови. Каквито и усилия да правят платените политолози за да умаловажат влиянието на ИТН, подкрепата към тях няма да спре.

Автор: Радостин Василев, ИТН

Последвайте страницата ни във фейсбук, за да получавате своевременно всяка наша статия:


https://www.facebook.com/Вестникар-100432005720082/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *