Да бяхте попитали защо хората не вярват на ваксините и не се ваксинират, пък може и да разберете къде грешите.


С агресия ваксърите само настройват хората срещу ваксините. То не беше тричане на малцината инакомислещи сред медицинските лица, не беше информационен терор – уволнете, разпнете, вкарайте в затвора. Милиционерът дреме в много хора. И какво мислите, че ще постигнете – защото ако някой си мисли, че така ще убедите съмняващите се да се ваксинират, дълбоко, ама дълбоко се лъжете. Някои са агресивни просто, за да се самоубедят, че са направили правилния избор и са се ваксинирали.


Да бяхте попитали защо хората не вярват на ваксините и не се ваксинират, пък може и да разберете къде грешите. Презирам насилието във всякаква форма, особено това, което е за “мое добро”. Цялата комунистическа и съветска система бе базирана на това, че Партията знае най-добре от какво има нужда човекът. Ще забраните на неваксинирани да ходят на работа, да имат доходи – сори, ама това е дефиниция на фашизъм. Нали ваксинираните са защитени от ваксината, рискът е за неваксинираните. И едните, и другите пренасят заразата. Какъв точно е проблемът? Че дразнят ушите ви с новини за броя на заразени и на починалите. Ама нали ваксинираните не умират? Пак какво ви дразни? Ще свършат местата в болниците, в интензивното, разходите ще растат и така обеднявате? Насила спасение не става.
Има огромна разлика между антиваксъри и съмняващи си. Едните, антиваксърите, са осъзната и организирана сила, сред тях има и откровено “зле” – тези с чиповете и 5G, но другите са просто съмняващи се хора. Като не ги делите, само правите нещата по-сложни.


С високомерието на вие, умните, срещу нас глупаците, не само че нищо няма да постигнете, но и такива в междинната зона като мен, ще принудите да се съпротивляват просто заради принципа.
Как изобщо може да мине през главата на политик да призове ЕК да упражни административна принуда и да забрани пътуването на неваксинирани българи зад граница, защото били заплаха за общността?! Като че ли мерките с писиар и паспорти не са достатъчни? Пак повтарям, по този път, по който са тръгнали ваксърите, нищо няма да постигнат, само ще разделят нацията, и на изборите ще избираме по белега ваксър/антиваксър – което ще убие не само демокрацията, но и излизането от кризата.

Автор: Илиян Василев, фейсбук

Последвайте страницата ни във фейсбук, за да получавате своевременно всяка наша статия:


https://www.facebook.com/Вестникар-100432005720082/

About The Author

1 thought on “Да бяхте попитали защо хората не вярват на ваксините и не се ваксинират, пък може и да разберете къде грешите.

  1. Ама и ти се изказваш неподготвен в някои моменти, като цяло имаш право ама няма нужда да обиждаш антиваксърите и Теорията за 5g и чиповете преди да си се осведомил достатъчно и да си изчел стотици изследвания и изглеждал видео материали по темата на експерти в областта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *