Калина Паскалева:НОСЯТ починал ЧОВЕК. В ОДЕЯЛО!

🔴 УСПЕХЪТ НА КАЦАРОВ = ЧОВЕК, РАЗНАСЯН КАТО КУЧЕ В ОДЕЯЛО ДО ЛИНЕЙКАТА
🔴 Стойчо Кацаров, ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА!
ВЕДНАГА! ПЕТКОВ, ТАЗИ СНИМКА ЩЕ Я ПОКАЖЕШ ЛИ В ХАРВАРД?
РАДЕВ, ДОРИ НА ВОЙНА ПРЕНАСЯТ ХОРАТА НА НОСИЛКА ИЛИ НА ГРЪБ. ПОНЕ!
✅ Вчера. Намирам се в квартал “Стрелбище” в София. Паркирам на платен паркинг, защото от известно време направиха улиците еднопосочни и сложиха забранителни знаци. Разминавам се с линейка и се оглеждам – ако има нужда да съм полезна.
Виждам няколко млади човека и медици да носят старо одеяло, хванали го за ъглите.
НОСЯТ ЧОВЕК. В ОДЕЯЛО! Така го качиха в линейката на Спешна помощ!


✅ Румен Радев, насрочваш за трети път тази година парламентарни избори ( 123,8 млн. лева ще струват само изборите на 14.11, показва направената план-сметка.), с които ще изхарчиш поредните стотици милиони. В предното си служебно правителство направи ПР на две момчета – Кирил Петков и Асен Василев, които една ли ще изпратят тази снимка като показно на работата си за държавата.


✅ За справка предишното правителство купи допълнителни линейки в началото на Ковид кризата, защото имаше недостиг. Помните ли?
На теб обаче не ти е важно, нали Мистър Президент?!


✅ Кацаров, ти, който караш втори мандат във второто служебно правителство, искам лично да ми обясниш този срам – в 21 век, в европейска столица човек, нуждаещ се от Спешна помощ, е разнасян в одеяло като боклук за изхвърляне в контейнера. Но не ПР-ите, а лично ти. Иначе стотинка няма да дам за здравна осигуровка.


🔴 Тази снимка доказва, че през последните месеци протестните партии, новите революционери, начело с харвардските момчета Петков и Василев и техният вожд Румен Радев изобщо не се интересуват от обикновения човек.
Никога не съм се чувствала по-омерзена! НИКОГА!
Министерство на здравеопазването така ли се грижите за хората?

Калина Паскалева, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *