Коронавирус-Не желая да участвам в клиничен експеримент и изпитания. Не ща бе!

Следващият, който ме нарече антиваксър, ще го избухам. Приложени ми са всички ваксини, включени във Ваксинационния календар на Република България. Всички ваксини са приложени и на дъщеря ми, а наскоро и внучката ми почна да го изпълнява. В моето семейство няма нито един антиваксър.
През 2024 година, когато приключат изпитанията на ваксината против Ковид и веднага като бъде включена в имунизационния календар на Република България, ще се подложа и на нея. Какво неясно има тук? Не желая да участвам в клиничен експеримент и изпитания. Не ща бе! Това е мое свещено право. Какво ме плашите, че ще пукна? Вие, няма ли да пукнете?
Ай сиктир, бе.
Затова, няма защо оня санитарен инспектор да продължава да ме плаши. Не го наричам доктор, защото има поведение и изрича слова, недостойни за един лекар. Кой му дава правото да ни нарича идиотите на Европа? Не, по-скоро вашето поведение е идиотско, господин главен санитарен инспектор и ако имате достойнство, веднага си подайте оставката, докато не са ви уволнили позорно. Защото, след тези ваши думи, това щеше да се случи във всяка една нормална държава. Аз може да умра по всяко време. Може да е от пневмония, цироза, рак, инфаркт, инсулт. Вариантите са безброй. Не съм дошъл, за да векувам на този свят! Ала, същото се отнася и за вас, въпреки че сте ваксиниран. Престанете да плашите народа и се махнете вече от екрана на телевизора. Положили сте клетва, а в момента със заплахи се опитвате да принудите хората да участват в експеримент.
Ми, който не иска, няма да участва пък!
Парите и клетвата не са равностойни, господин главен санитарен инспектор. Не го забравяйте, все пак. Днес инспектор, утре – инспектиран. Толкова банален е животът.

Автор: доктор Хасан Ефраймов

Последвайте страницата ни във фейсбук, за да получавате своевременно всяка наша статия:


https://www.facebook.com/Вестникар-100432005720082/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *