Бойко Борисов:Борисов: Казах на Севдалина да не праща емотикони на други мъже, само на мен

ГЕРБ иска обща кандидатура за президент с други демократични формации, на мен никога не ми е бил важен този пост. Искам като се обърна, да видя какво сме направили. 

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на Перперикон заедно със симпатизанти на партията от Кърджали. Моя работа е кога ще обявя кандидата за президент. И на изпълнителната комисия. Скоро ще бъде, каза още той. 

Борисов коментира, че изборите ще струват 135 милиона, а за цялата пътна реализация и поддръжка са отделени 100 милиона лева. 

Едната партия нарече другата “палячовци”, третата за другата каза “прасе касичка”. Какво ще се промени като направят избори, ще се заобичат ли?, заяви още Борисов. Сватби, годежи, такова шоу хората не са гледали и като Слави Трифонов беше в бТВ, обясни той. 

Мисля, че е груба грешка при тази коалиция въобще да се провеждат избори. Отговорното поведение е да приемат бюджет за следващата година, а сега ще слушаме два месеца кой крив кой прав. 

За мен не  важно, защото тези популисти и особено Радев, който говореше колко е важно е да се броят квитанциите, сега не казва нищо и не се прие. Това означава, че пак ако не им стига нещо, ще го броят два-три дни и ще си спечелят изборите. Знам, че съдията е купен – ще се бием колкото можем на терена, но съдията е купен, обяви Борисов на въпрос за президентските изори. 

За новия проект на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев той коментира: ако искат да правят партия, да се явят на избори, вместо да харчат готови милиарди като назначени министри, които са били събрани от ГЕРБ.

На въпрос за чата с главния прокурор Иван Гешев, пиарът на Борисов Севдалина Арнаудова каза, че има комуникация и с Мая Манолова, и с Христо Иванов, и с Радев и с жена му Десислава Радева дори. “Всички си обсъждат случващото се в парламента, е нормално да познавам всички”, обясни Арнаудова. По думите й с Гешев са обсъждали изказванията в правна комисия. Така Арнаудова коментира разпространена снимка на дисплея на мобилния телефон на Гешев, от която се вижда, че той си разменя съобщения с някой, записан в него като “Pi ar Sevi Boiko”. 

Ще й взема като моя телефон, нито има човечета, нито нищо. Казах й вече да не си пише с други мъже и само на мен да ми праща емотикончета – сълзички, муцунки… С Мая Манолова може, защото и аз съм си чатил много с нея. Но не надничам на никого в телефоните, заяви Борисов. 

За скандала 500К между Татяна Дончева и Радостин Василев от ИТН Борисов коментира: 500К може да е 500 кинта, кила, каймета… Но Тошко Йорданов каза, че е подкпуп по 500 хиляди лева на депутат. Как да го разчитам, това го каза г-н Йорданов. 

източник:OffNews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *