Истината за убийството на Георги Марков

Сутринта рано ми сервираха поредната така наречена версия за убийството на българския писател Георги Марков.

Версията е НАЛУДНИЧАВА, каквито са всичките конспиративни теории, често разпространявани от хора от ДС или от смахнати техни жертви. Защото не е лъжа, че голяма част от жертвите на ДС са хора с психични разтройства – като печално известния Стефан д-р Чолаков, когото Румяна Узунова успя да извади от комунистическия затвор, където го бяха смазали от изтезания и който получи убежище в Швеция през 1989, а сетне оттам пишеше по форумите налудничави антисемитски дивотии и ако не го подвеждаха под отговорност бе само, защото човекът е с доказано психично разтройство.


Та сегашната налудничава версия вече обвързва убийството на Георги Марков със… седнете да не паднете, с ковид, моля ви се!
Вижте, хора, укрепвайте си логиката и здравия разум, че това вече на нищо не прилича!
Убийството на Георги Марков, починал на днешната дата от инжектираната му отрова рицин през 1978, е извършено точно на рождения ден на Живков 7 септември и отдавна е доказано с безспорни документи, които ДС не бе успяла да унищожи! Фактите са безспорни, убийците са известни.


Прочетете книгата на Христо Ст. Христов “Убийте Скитник ” и престанете да разпространявате налудничави и неморални лъжи на моята стена. Безкомпромисна съм по отношение на лъжите и смахнатите конспиративни теории.


А днес запалете една свещичка и се помолете не за душата на Георги Марков, тя е на добро място, а за своята душа. Защото още берем горчивите плодове на пропагандните лъжи, на неспособността ни да отсяваме зърното от плявата, истината от лъжата и фактите от фалшивите новини.


Благодарна съм от цялата си душа на Luben Markov, който успя – напълно безкористно, всеотдайно, с възхитителна последователност и упоритост, да възкреси паметта за Георги Марков, да възкреси литературното му творчество, да издаде архива на писателя.
Рядък, наистина рядък случай в окаяното ни безпаметство, защото ние, българите, с това се славим, уви – с безпаметство. Тук всичко е ден до пладне, само лъжите са вечни.

Автор: Даниела Горчева, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *