Емануела много разочарована от бившия си.

Мартин Николов – Елвиса придоби известност преди 6 години, когато се сгаджоса с фолк певицата Емануела. Понастоящем той е един от участниците в „Игри на волята“, а и отдавна е популярен в покер и бизнес средите.

Елвиса е наследник на нотариус Мариета Николова и е съсобственик на една от най-известните вериги скъпи ресторанти. Рядко е губил турнири в кариерата си на професионален покер играч.

За амбициозния мачо се знае, че е завършил американския колеж „Ричмънд“ в британската столица със специалност „Международни отношения“ и „Право“ в УНСС. Очевидно това му е донесло не само нужните знания по отношение на управлението на финанси, а и полезни умения в покера на професионално ниво.

Николов страни от публичните изяви, но все пак е посочван като сътрудник в семейния бизнес – нотариална кантора на неговата майка и луксозните ресторанти. При всички положения той е човек, който умее да управлява и удвоява парите.

Един от най-големите му успехи е 12-о място на известния онлайн турнир „Съндей Милион”. Годината е 2011, в събитието участват над 1000 претенденти, а „ElViSaRaTa“, както е прякорът му в покер средите, остава на косъм да влезе във финалната маса. Все пак, имайки предвид многобройната конкуренция, позицията на Николов не е никак лоша, както и наградата му от 8695 долара. Той има и успешни изяви на турнири в България, включително и титли.

Елвиса е изкарал около половин милион лева от карти, но това са само по официални сметки в родните сайтове. Със сигурност Мартин е спечелил доста повече от покер. Според специализирани платформи Мартин Николов е един от най-добрите родни играчи. Освен онлайн, той често участва и в турнири на живо, най-вече в Европа. Един от най-големите му успехи е 12-о място на грандиозен турнир, организиран от най-големия покер сайт в света. Участват над 1000 претенденти, а Елвиса спечелва близо 20 бона.

Тъй като е успешен бизнесмен, за Мартин Николов покер играта може и да не е основно занимание, но със сигурност той е от „А“ отбора на България. „Нямате шанс срещу мен на покер. От 20 пъти 19 аз ще изляза крайният победител”, каза в един от епизодите в „Игри на волята“ Мартин, тъй като част от племето му го разпитваше за кариерата му. И добави: „Играя с голям риск. Това е моята максима“.

Още с влизането си в шоуто 38-годишният плейбой бе представен като милионер. Според слуховете Николов стига почти до самия финал на шоуто, което вече е заснето и в момента се излъчва на запис. Елвиса отпада няколко дни преди последната за сезона битка. Както вече стана ясно, шоуто се печели от Иван Рълев.

За чалга феновете риалити героят стана известен преди 6 години, когато Емануела официализира връзката им с фотос, на който са гушнати. Разбира се, впоследствие певицата отрече да са двойка, а каза, че са само приятели. Чалга дивата изглеждаше видимо щастлива в обятията на любимия си, но идилията не продължи дълго. Те се събираха и разделяха стотици

пъти. Връзката им попадна под светлините на прожекторите през 2018 г., когато певицата участваше в риалити формата „ВИП Брадър“, а Елвиса влезе изненадващо в разгара на предаването. Това доведе до емоционални разкрия от страна на двамата за техния объркан и изпълнен с възходи и спадове съвместен път.

Фокусът, разбира се, падна изцяло върху любовната история, а не толкова върху изявите на Николов край игралната маса сред най-добрите покер играчи от България и света.

Емануела и Елвиса се запознават, разбира се в нощно заведение. Страстта между тях е голяма, но отношенията им са на приливи и отливи. След „ВИП Брадър” са щастливи и влюбени, после идва фазата със скандалите, ревността и обидите, след това отново изгрява слънцето и са заедно, и така десетки пъти.

Най-големият им скандал става в последните часове на 2022 година. Тъй като певицата няма участие навръх Нова година, решава да отиде да празнува с приятели в Пампорово. С куфарите от колата й помага момче, което тя вижда за първи път там. Междувременно на Мартин му пращат съобщение, че именно това е новият мъж на Емануела.

Разгневен от видяното, навръх Нова година тя публикува техни чатове, в които той я нарича „боклук“ и ,лека жена“, провокиран от измамна информация, че музикалната фурия празнува с нов мъж в Пампорово. Фолк звездата казва, че недоумява защо той реагира така. Двамата били вече разделени и той нямал право на ревност. На всичкото отгоре нямало и от какво да ревнува, защото изпълнителката нямала никакви отношения с въпросното момче.

„Обидите не са нещо необичайно, той си го практикува това. Тази осанка и изкуственият имидж, който му се създаде по време на „ВИП Брадър“, че е най-уникалният мъж и че е от добро семейство, са пълни глупости. Семейството му не го познавам, но Мартин определено е най-голямото ми падение в живота. Той предпочита да щрака с пръсти в неговото заведение и това е единственото, което прави. Когато човек е безработен и се занимава с простотии, е нормално да изпуши в един момент. Според мен трябва да потърси помощ. Къде го намерих?! Бях толкова отчаяна от моята предишна връзка с Димитър Динев, толкова много обичах, че не можах да го преживея. Той се появи, беше се разделил с жена си, и аз реших да опитам. Явно с годините не сме дорасли за нещо сериозно, особено той, личейки си по обидите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *