Мъжът Телец – Неукротим!

Този земен знак се управлява от Венера, което прави Телеца чувствен и женствен, въпреки че символът му е бик. Като неподвижен знак, този зодиакален знак е традиционалист и цени запазването на нещата такива, каквито са.

Телец

Мъжът Телец е практичен и надежден и е един от най-стабилните зодиакални знаци в астрологията. Той обаче е също така упорит и решителен, което означава, че не желае да отстъпи в почти всяка ситуация. Като реалист, мъжът Телец е вкоренен в реалността и предпочита да бъде в спокойно състояние. Спокойната му нагласа допълва нуждата му да разполага с план. И въпреки бика, който представлява този знак, този мъж е точно обратното, той е грижовен и тих и не поема много рискове.

Но въпреки лежерния си нрав, под него всъщност се крие силно страстна природа. Целият този фронт е в стремежа му да разбере какво се случва вътре в него: планира, крои планове и решава какви действия ще предприеме по-нататък. Той цени най-много стабилността, най-вече защото има нужда да контролира ситуацията. Това важи с двойна сила за парите и материалните притежания.

Нуждата на Телеца от стабилност може да го накара да изглежда скучен, но това е просто негова природа; той се справя отлично с рутината и е устойчив на промени. Но момчетата Телец трябва да помнят, че промяната означава личностно израстване, а упоритостта към промените може да попречи на този напредък.

Мъжът Телец в любовта и връзките

В търсенето на идеалната половинка бавното и постоянното печели състезанието за този мъж. Той не се стреми лесно да намери нещо сериозно, а предпочита да подходи внимателно. Мъжете Телец обмислят ситуацията от всеки ъгъл, преди да решат дали искат да действат според чувствата си. А когато веднъж преследват обекта на чувствата си, това става след дълъг и продължителен аналитичен процес.

Срещите с мъж Телец означават романтични срещи, тъй като той ще направи всичко възможно, за да обсипе с обич потенциалната си половинка. Но той не държи на екстравагантността; по-скоро перфектната среща за него е да ви сготви вкъщи или да прекарате една неангажираща вечер с напитки. За него той иска цялото преживяване да е приятно – от цветята, до обстановката и дори външния му вид. След като намери партньор след доста време на чакане и обсъждане, влюбеният мъж Телец е човек, който е напълно отдаден. Тъй като той толкова много обича комфорта, не очаквайте мъжът Телец да ви изненада със спонтанни идеи. Вместо това връзката ви ще бъде изпълнена със скромни вечери, гушкане у дома на дивана и никога няма да се налага да се притеснявате за импулсивни действия.

Но половинката му трябва да е наясно и с това, че ако възникнат спорове, той има проблеми с изразяването на емоциите си, това означава, че се нуждае от известно време, за да се аклиматизира към промените, и изисква партньор, който е търпелив. По отношение на съвместимостта на Телеца, мъжът Телец е най-съвместим със земния знак Дева и водните знаци Рак и Риби.

Девата и Телецът си дават възможност взаимно да излязат от съответната си зона на комфорт и наистина да се отворят един за друг; освен това Девата е надеждна и отговорна, също като Бика. Ракът може да е интуитивен и емоционален, но връзката им е нежна и Ракът се радва на защитата, която Телецът му осигурява. Рибите вдъхновяват Телеца да мисли нестандартно, а връзката им се основава на романтика и любов.

Сексуалност на мъжа Телец

Предпочитанията на Телеца към романтиката му служат добре в леглото. Този изключително чувствен знак е изключително грижовен по време на секс, като поставя нуждите на партньора си на първо място. Сексуалните му партньори трябва да очакват много прелюдия и нежност, примесени с малко страст.

Идеалният сексуален партньор за Телеца е някой, който разбира нуждата му да се придържа към рутината, което означава, че той не е от хората, които експериментират. Сексът може да граничи с предсказуемост, но удоволствието никога не липсва. За да подобрят преживяването, мъжете Телец трябва да помислят за малко повече креативност и да опитат нещо ново.

Личностни черти на мъжа Телец

Мъжете Телец държат на стабилността, като се придържат към собствения си набор от правила и организация. Цялото планиране, което прави, е очевидно за това и му позволява да осигури надежден живот за най-близките си. Наред с нуждата си от сигурност, Телецът е също така последователен и търпелив. Това означава, че той се справя с всяко препятствие по спокоен начин, като предпочита да посреща несигурността със сдържаност. Отношението му помага и за успокояването на хората около него и той остава гласът на разума в моменти на несигурност.

Друга силна личностна черта на Телеца е неговата надеждност. Тъй като целта на всичко в живота му е хармония и спокойствие, той иска да накара другите да се чувстват комфортно. Но недостатъкът тук е, че никой не може да промени гледната точка на Телеца. Това отблъсква другите, които не разбират съвсем начина му на мислене, и го кара да изглежда, че не желае да се променя. Да, Телецът е упорит, но той също така държи на контрола, особено когато става въпрос за вземане на решения.

Мъж Телец: Кариера

Въпреки всички похвални качества, мъжете Телец са склонни да изостават в някои работни неща, като не могат да спазват сроковете поради прекалено мислене и анализиране. Той не се справя добре в бързо развиваща се среда, като вместо това предпочита работа, съобразена с уменията му, където може да не бърза с проектите и задачите. Въпреки това е решителен и работи усърдно, дори ако трябва да закъснее, за да завърши нещо.

Перфектните професии за Телеца са тези, които му позволяват да чувства, че работата му има значение, така че професии като управление на проекти, готвач, дизайнер, изпълнител или фотограф са чудесен избор.

Мъж Телец: Семеен живот

Телецът е изключително търпелив като баща и партньор, показвайки на децата си, че и той може да се забавлява. Макар да осигурява прехраната на семейството си, той е напълно отдаден на възпитанието на децата си да приемат правилата сериозно. Телецът е идеалният семеен мъж и поставя близките си на първо място.

Мъж Телец: Приятелства

Като приятел Телецът е идеалният спътник. Те са нежни, надеждни и лоялни към най-близките си приятели и са склонни да създават връзки, които остават за цял живот. Този човек е посветен на това да се увери, че приятелствата му са подхранени, и макар че може да не изразява признателността си към приятелите си, той доказва, че го е грижа, като си спомня важни моменти и събития, свързани с приятелите му.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *