Мъжът Скорпион – мистика!

Управител на знака Скорпион е планетата Плутон, небесното тяло, което отговаря за трансформациите, секса, страстта, дълбочината и властта.

Ако сте си харесала мъж Скорпион или сте обвързана с представител на знака, долните съвети, биха могли да ви бъдат изключително полезни, за да го спечелите и задържите.

Добре е:

Да сте разкрепостена в леглото
Мъжът Скорпион е много страстен. За него сексът е изкуство, преживяване, което го отвежда отвъд реалността и на което се наслаждава с всичките си сетива. Той е много всеотдаен любовник .

За да го задържите в живота си е добре да обичате креватните удоволствия и да сте склонна да експериментирате в тази насока. Той би бил много щастлив, ако се оставяте в ръцете му и се разтапяте и отпускате в обятията му.

Да не сте прекалено свободолюбива

Мъжът Скорпион е изключително ревнив и има желание да притежава жената до себе си. Той търси дълбочина в отношенията и не е никак повърхностен.
Ако сте жена, които предпочита да е в лежерни отношения с партньора си и да има свободата, често да разпуска с приятелки и да се весели, може би мъжът Скорпион не е най-удачният избор за вас.

Вашата свобода и прекалена еманципираност би го побърквала и би го направила изключително подозрителен към вас. Ако му липсва достатъчно информация, е склонен да си съчинява невъзможни сценарии, сам да се вкарва във филми и да си доизмисля.

За него е много важно да може да разчита на вас и да ви има доверие. Ако по какъвто и да е начин му давате повод за съмнение изобщо няма да ви допусне до себе си за нещо повече от креватно увлечение.

Да споделяте с него

За мъжа Скорпион е много важно да ви познава в дълбочина. Той ще има желание да разговаряте с него, да му споделяте грижите, тревогите, плановете си за бъдещето, мечтите и копнежите си.

Би дълбал в миналото ви с вас и би търсил следствия от него в настоящето. Наистина го бива за подобен род анализи.
Изключително интуитивен и чувствителен е.

Да не се плашите от промените

Мъжът Скорпион цял живот се променя и развива, при него нищо никога не е статично. Ако вече живеете с него е много важно да не се страхувате от това, че връзката ви ще се развива и изменя, домът ви също.

Най-вероятно периодично ще правите ремонти, ще обновявате жилището си и ще променяте заобикалящата ви обстановка. Нищо чудно в някакъв момент дори да смените дома си.

Много е важно да сте подкрепяща и за новостите, които той ще предприема в служебен план. Много е вероятно периодично да предприема стъпки по изкачване по служебната стълбица, т.е. да сменя работа или пост и да учи нови непознати му до този момент неща.

Ако спечелите представител на знака, ще имате до себе си човек, който би ви обичал силно, дори когато вие самата не се смятате достойна за любов. Би ви подкрепял, когато целят останал свят ви е обърнал гръб и би влязъл във всяка битка заради вас, независимо от последствията за него и независимо от цената, която ще трябва да плати.

Хороскопите на MamaMia.bg се изготвят от астролога Ерма Байловска. Ако имате желание да прочетете своя индивидуален хороскоп, моля пишете ни на office@mamamia.bg. Цените на индивидуалния хороскоп са следните:
Кратък месечен хороскоп (най-важните тенденции за месеца) – 40 лв.
Подробен годишен хороскоп (5-6 страници) – 70 лв.
Подробен месечен хороскоп – 60 лв.
Може да поръчате и хороскоп за една от сферите, която ви вълнува повече от другите: любов, здраве или работа+пари. Цената е 60лв.
Плащането се извършва по банков път преди да получите хороскопа си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *