Мъжът Водолей – скъпоценен камък!

Мъж Водолей

Мъжът Водолей е колкото съблазнителен, толкова и объркващ. Всъщност мъжете Водолеи мислят по различен начин, те са изцяло за доброто и вероятно се интересуват повече от хуманитарните си усилия, отколкото от изграждането на романтични връзки. Символизиран от Водолея – мистичен лечител, който носи вода или живот на земята – Водолеят обича да се раздава. Мъжете Водолеи вярват в “силата на народа” и се стремят към социална промяна във всички аспекти на живота. Той мрази да бъде поставян в рамки, което го прави труден за четене, а понякога и за разбиране. Но тези мъже са визионери, винаги мислят за голямата картина и често забравят да се съсредоточат върху това, което ги заобикаля в настоящето.

Мъжът Водолей в любовта и връзките

Мъжете Водолей са известни с това, че водят ергенски начин на живот. Ексцентрични и маршируващи в ритъма на собствения си барабан, за да се обвърже един мъж Водолей, са необходими изключително търпение и разбиране. Подходът му към запознанствата е крайно нетрадиционен, а срещата с него изобщо няма да се усеща като среща. Но с абсурдното си чувство за хумор и интелект той очарова почти всяка (често няколко души едновременно). Тъй като изпитва дълбока любов към хората, романтичните му връзки се развиват от дългогодишни платонични връзки с течение на времето, а щом се влюби, това е все едно да се срещаш със странния си най-добър приятел. Но свободолюбивият Водолей мрази да се чувства обвързан, така че се нуждае от достатъчно пространство за независимост, особено когато е във връзка. Въпреки това неговата грижовна и чувствителна страна винаги ще бъде до вас, ако е необходимо. И при условие, че може да остави настрана грижите си за по-голямото добро за достатъчно дълго време, за да ви изслуша, той ще бъде въоръжен със съвети и насоки, които да ви помогнат да преминете през трудните моменти. Но връзката с мъжете Водолей не е лишена от своите недостатъци. Той има проблеми с комуникирането на истинските си чувства, което го кара да изглежда неудобен. Ако Водолеят успее да намери увереност в себе си и да повярва, че емоциите му са валидни, той е напълно способен да има здрава връзка, в която той и партньорът му споделят еднакво уважение един към друг.

При съвместимостта на Водолея този мъж е най-съвместим с въздушните знаци Везни и Близнаци и огнените знаци Овен и Стрелец. И Везните, и Водолеят се борят за слабите, обичат да опитват нови неща и взаимно се учат на безкрайни знания. Близнаците си пасват с бързия умствен ритъм и общителния характер на Водолея. Овенът е естествено привлечен от уникалността на Водолея и споделя неговата странност и свободомислие. Стрелецът е също толкова независим, смел и социален като Водолея и иска да промени света към по-добро.

Мъж Водолей Сексуалност

Водолеят има високо либидо и желание за секс, но е склонен да бъде по-фокусиран върху по-голямата картина на спасяването на света, което означава, че може да издържи дълго време без подобна интимност. И все пак, когато намери подходящия партньор, когото да съблазни, няма точно такова значение, ако няма емоционална връзка. Сексът с него е изпълнен с опитване на нови неща. Той не е срамежлив, когато става въпрос за показване на тази страна от себе си, и е склонен да го прави с много партньори.

Водолей: Личностни черти

Мъжът Водолей е хуманитарен човек, който решава проблеми и мисли дълбоко в себе си, независим, свободолюбив, ексцентричен и творчески настроен. Но този интелектуален зодиакален знак е също така напорист, радикален, отнесен, дистанциран, упорит, самоуверен и прекалено амбициозен. Той е сила, с която трябва да се съобразяват, а стремежът му към знание винаги е непрекъснат. Жаждата им за научаване на нови неща също така означава, че често им хрумват нови, уникални идеи и нямат никакви угризения да изказват мнението си и впоследствие да го защитават. Водолеят също така е изключително креативен и свободолюбив и е склонен да мисли за нещата на различно ниво от повечето хора. И тъй като са независими, те маршируват в ритъма на собствения си барабан, сами определят пътя си и не следват ничии стъпки. Но Водолеят има и тъмна страна, също като другите знаци на Зодиака. Тъй като е толкова независим и свободомислещ, мъжът Водолей е склонен да бъде непредсказуем и ненадежден. Той действа, преди да помисли, и го прави по начин, който ще попречи на другите да го задържат. Но не може да се каже какво ще направи след това и това може да бъде обезпокоително за хората в живота му. Друга черта, която отблъсква хората, е упоритостта на Водолея да се променя, особено след като се е решил на нещо. Дори и да грешат, те ще се борят със зъби и нокти, за да се защитят.

Мъжът Водолей: Кариера

Рядко ще хванете мъж Водолей да се превръща в роб на корпоративния живот. Бюрата и заседателните зали не са арената, към която той се стреми. Мъжете Водолей смятат този вид кариера за потискаща тяхната индивидуалност. Творчеството им не може да бъде задушено от никаква работа. Водолеят процъфтява в роли, в които творчеството и умствената стимулация са приоритет. Тяхната несравнима харизма означава, че могат да си проправят път към върха на бизнес стълбицата, да привличат инвеститори и да убеждават шефовете да им повишат заплатата. Идеалистични и интелектуални, Водолеите искат да решават проблеми и да носят радост и мир на широка аудитория. Тяхната професия често е неочаквана, като сами си проправят път чрез кариерата. Добрият избор на кариера за Водолея включва работа в подкрепа на социални промени, развитие на артистични движения, лечение на нелечими болести или отделяне на време за благотворителни организации.

Мъж Водолей: Семейният живот

Винаги фокусиран върху обществото като цяло, Водолеят може да забрави да прояви съпричастност и внимание на микроравнище. Това означава, че те могат да бъдат виновни за това, че изглеждат дистанцирани, когато става въпрос за семейството, страхувайки се от уязвимост. Но това не е нищо повече от преструвка. В действителност те ще направят всичко за близките си, като очакват същото в замяна. Тъй като имат силни възгледи и мнения, бащите Водолеи могат да очакват много от децата си. Ранните години може и да не очароват интелектуалния Водолей, но превръщането на децата му в малки чудотворци ще бъде във фокуса на този татко, когато децата му могат да ходят и да говорят. Неговите хуманитарни интереси означават, че той ще инвестира в тяхното образование и ще се грижи малките му човечета да имат положително въздействие върху обществото.

Мъж Водолей: Приятелства

Водолеят не се отваря лесно към хората, което означава, че е склонен да има тясна група приятели. Тъй като се съпротивляват да показват уязвимост и да изразяват чувствата си, ще им отнеме време да приемат нови хора в социалния си кръг. Но Водолеите са чудесни приятели, те са безкористни и ще направят всичко необходимо, за да помогнат на приятелите си. Идеалните приятели за Водолеите са хора, които са креативни, честни, забавни, интелектуални и се интересуват от човешките проблеми. Приятелството за Водолеите трябва да е изпълнено с извършване на нови дейности, разширяване на хоризонтите, научаване на неща по различни теми и борба за доброто на света.

7 забавни факта за мъжете Водолей

1. Той не е най-добрият в това да ви казва какво чувства.

Колкото и състрадателен и грижовен да е мъжът Водолей, изказването на мислите му не е сред най-добрите му черти. Поради тази причина понякога той може да изглежда доста дистанциран. Но не позволявайте това да ви заблуди. Тези мъже се грижат много за вас, просто може да не го казват.

2. Мъжете Водолей вземат присърце всичко, което казвате.

Знаейки, че вербалната комуникация на чувствата му може да не е силната му страна, внимавайте какво казвате, ако сте разстроени от него. Тези мъже наистина го вземат присърце. Ако сте ядосани, че не ви е отговорил, и кажете нещо от рода на “никога повече не ми се обаждай”, той вероятно няма да го направи. Така че, бъдете търпеливи и знайте, че трябва да бъдете силни и сигурни.

3. Този зодиакален знак е изключително надежден.

Когато един мъж Водолей е свободен, той е готов да се сдружава. В много от случаите обаче му се струва, че е трудно да се свърже наистина на по-дълбоко ниво. Така че, ако не усеща солидна връзка, той няма да се впусне в нея. Точка. Приемете това обаче като нещо хубаво, защото ако е с вас, той е с вас.

4. Водолеят няма да ви каже, ако не е влюбен във връзката ви.

Ако сте се виждали с мъж Водолей и той не усеща новата ви връзка, вероятно няма да каже и дума. Най-вероятно той просто ще се отдръпне от вас. Защо просто не може да бъде ясен? Е, просто не е в природата му да се справя с подобни неловки ситуации, така че му дайте малко почивка, продължете напред и не мислете много за това.

5. Мъжете Водолей се наслаждават на времето си насаме.

Колкото и общителен и вълнуващ да е мъжът Водолей, тъй като е в главата си през цялото време, когато става въпрос за чувствата му, той се нуждае от време насаме. Не се обиждайте; вероятно и вие имате моменти, когато не искате да сте около никого. Уверете се, че му предоставяте достатъчно време насаме, за да прави каквото си иска, без да задава въпроси.

6. Ако той вярва, че е прав, значи е прав.

Водолеят е упорит. Наистина упорит. Ако той смята, че нещо е правилно или че вие грешите, в неговото съзнание това просто ще бъде така. Край на историята.

7. Водолеят е наистина добър слушател.

Въпреки че през цялото време е в главата си и е упорит, единственото нещо, което е неоспоримо, е, че той наистина ви изслушва, докрай, и се грижи, докато го прави. Тъй като е безумно настроен към заобикалящата го среда и винаги възприема всичко, интересът му към вас никога не е симулиран. Използвайте това, защото е трудно да го намерите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *