ЧЕТИВО ЗА ПРОЗАПАДНИ ЗОМБИТА И НАИВНИЦИ, КОИТО ОЩЕ ВЯРВАТ В ЕВРОПА

ЧЕТИВО ЗА ПРОЗАПАДНИ ЗОМБИТА И НАИВНИЦИ, КОИТО ОЩЕ ВЯРВАТ В ЕВРОПА, ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ, ЛИБЕРАЛИЗЪМ, ДЕМОКРАЦИЯ И ПРОЧЕЕ ИЗМИСЛИЦИ!

Франция вече е държавата на мулти култи либералния фашизъм. Там основен враг на управляващата глобалистко-сатанистка банда са обикновените французи, местните жители, а не истинските престъпници. Ето и поредния случай.

Две дузини французи протестираха пред дома на мигрант изнасилвач в Шербур, Франция. Поне половината от тях сега са изправени пред наказателно преследване и до пет години затвор за „неразрешено събиране“ и за „насърчаване на самозащита“ въпреки очевидната неспособност на френското правителство да защити собствените си граждани.

До това се стигна след като се разбра, че мигрантът Умар.Н. е изнасилил 29 годишната французойка Меган жестоко с метла. След изнасилването тя изпаднала в едномесечна кома.

Престъплението било толкова брутално, че разплакало болничния персонал и екипите за спешна помощ, като някои се нуждаели дори от психологическа консултация.

Заподозреният изнасилвач, Умар Н., сега е в предварителен арест и вече със защитата му са се заели цяла група адвокати.

Бащата на момичето Людовик говори пред френската преса и изрази гнева си от бруталното изнасилване и от факта, че 18-годишният заподозрян мигрант Умар Н. досега не е прибран в затвора въпреки пълното си с престъпления досие, включващо дори кръвосмесително изнасилване на по-малката му сестра.

Престъпността във Франция се е увеличила многократно за последните 10 години, а близо 70% от убийствата, грабежите и изнасилванията са дело на мигранти. Последната “мода” са нападенията над възрастни жени с цел обир и изнасилване. Наскоро мигрант от Сирия намушка 7 деца в парк, а състоянието на няколко от тях е критично.

Нашумелият френски писател Лоран Обертон каза : “Във Франция насилието продължава да нараства рязко, достигайки рекорд от 900 нападения на ден, включително 120 нападения с оръжие. Въпреки, че се вземат предвид само престъпленията, за които са подадени жалби, средно 220 са случаите на сексуално насилие всеки ден. Убийствата и опитите за убийства също рязко се увеличават през последните години. След десетилетия на масова имиграция Франция никога не е имала толкова много престъпления, а и толкова много нелегални чужденци на територията си.”

Френските власти продължават да си затварят очите пред тази вълна от насилие. Наскоро цялото общество беше потресено от ужасно престъпление. Алжирец жестоко изнасили бременна жена, а решението на властите беше да го “накажат” като го върнат в Алжир.

Разбира се, в такова поведение няма нищо случайно. Унищожението на европейската цивилизация върви по много фронтове и глобалистките елити не са се отказали.

Западна Европа вече почти е “заминала”. Мигрантите, феминизма, LGBTQR+, заедно с тоталното духовно унищожение и всички други метастази на “английската проказа” направо я съсипаха. И това, което се случва във Франция не е прецедент, а е практика и в Германия и Бенилюкс, а скоро ще е и в Скандинавия.

Изобщо няма да споменавам икономическата разруха, която вече е надвиснала над западната част от континента като огромна черна сянка.

Само не мога да проумея как у нас, в нормална доскоро България може да има хора, които още вярват, че нашия път е към тази разлагаща се Европа, че трябва да прибираме “нещастните мигранти”, че да тикат децата ни от малки към всякакви “джендърии” е, “какво пък толкова” и т.н. гадости. Аз не мога да проумея, обаче ги има и то много…ама аз не мога да проумея и как има такива, които наистина вярват, че @простокиро и асенка са държавници…

Иван Спирдонов
С помощта на материали от rmx.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *