Христина Коемджиева:Знаете ли как трябва да изглежда това дърво, чертаещо дирите на европейския път на България?

Знаете ли как трябва да изглежда това дърво, чертаещо дирите на европейския път на България?

В подножието му да лежат полуживи труповете на нашите стари, върху които изградихме настоящето си и захвърлихме в прахта да доосмучем каквото е останало от тях.

После дървото изниква от бездните на един продаден народ с портрета на Костов, който раздава държавното имущество на днешната мафия, която ви управлява. Та след него портрети на Прокопиев, Пеевски, Трактора, Божков. След тях на Борисов, Христо Иванов, гушнал се с Маджо, Киро и Асен, внасящи руски горива през руски фирми на по-скъпи за народа цени.

Да просължавам ли?

Някъде измежду клоните е чалганизацията, която направи от дъщерите ни евтини фльорци, а от синовете ни – мъже без чест. На третия клон отляво може да видите джендърщината, п€дофилията, разврата и пошлостта, които дори не се срамят да се загърнат с някое по-голямо така листо. Имаме място и за парата. Парата се чекне на всеки клон и примамва. Примамва всеки, който е готов да изпродаде душата си,за да овенчае върха на дървото.

На това дърво бащите ни – гурбетчии няма да видите. Децата ни – осиротели нямат място в европейския ни път. Майките ни, които чистят чужди кенефи и броят мазолите по ръцете си от беритбата на чужди реколти, няма да видите.

Себе си няма да видите.

Защото вие в европейския път на България, драги, не сте субект. Вие сте обект.

Толкова ли не го разбрахте?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *