Григор Лилов:ЕДИН ХРАМ И ШИЗОФРЕНИЯТА У НАС

ЕДИН ХРАМ И ШИЗОФРЕНИЯТА У НАС
.
Под поредния ми пост за българската собственост на храм “Свети Николай” се появи злостен коментар от Georgi Borisov Georgiev – лидера на “Боец”. В него той яростно оспорва моите разкрития и лично ме напада като конспиратор и лъжец.
.
Какво имаме?
Шизофренично раздвоение на личността на Георги Георгиев – лидера на “Боец”? (виж скрийншота от коментара и скрийншота от страницата на Боец)
Или недопустима ревност към разкритията ми?
Или опит да урони авторитета ми? Като отмъщение, но за какво?…
.
💥ПЪРВА ВЕРСИЯ:
Фалшификатът с коментара е безспорен! Някой много иска да скара разследващите журналисти и борци срещу корупцията у нас, а от друга – с авторитета на Bird и Боец да се опита да ми го върне – да компрометира достоверността на изключително четен от хората журналист като мен.
.
Ако не вярвате, вижте какво е написано в профила на лидера на Боец и в негов пост в Bird, в които се споделят направените от мен разкрития, макар и не изчерпателно.
Няма как да си едно и също лице в профила си, както и в Bird със своя позиция, а в коментар в моя профил да отричаш изцяло тази твоя позиция. Няма как да сезираш ДАНС и Прокуратурата за тази хартишка и същевременно да оплюваш журналиста, който е разкрил скандала.
Ще видите, че тези профили подкрепят моите констатации за тази хартишка, наречена акт. Ще прочетете, че съответният нотариус (а дали е той, понеже име на нотариус не е посочено) е отказал да я коментира пред тях – не помнел нищо освен един стар крепостен акт.
Този акт е отпреди век и четвърт назад – преди 125 години. За него в най-първия ми пост с разкрития аз посочих, че е за предоставяне на земя за ползване от Русия, а не за собственост на храм, който тогава въобще не е бил изграден.


❗❗❗📌Защото храмът започва да се строи 32 години по-късно и е завършен 39 години по-късно от Акта!!!! ❗❗❗


📌Такава манипулация с фалшиви актове, със страници и профили, вкл„ и с фалшив коментар в моя, е възможно да се осъществи само от няколко институции и лица у нас:
✅1. държавни институции за хартишката. Секретните ни служби, които имат правото по договорите на България с “Мета” заради “защита на националния интерес” да манипулират, филтрират, процеждат, фалшифицират съдържанието на социалната мрежа у нас (имам разследвания за тези клаузи в договора и злоупотребата с тях от българските специални служби). Следователно те не са “български, а са българско-руски” секретни служби;
✅2. или чрез концерна на българско-руския гражданин Борис Кирилович Анзов или чрез цензора в социалната мрежа – българската фирма “Кол Пойнт Ню Юроп”, маскирана чрез Телус (Телус няма нито клон, нито свое поделение у нас) и дирижирана от французин и рускиня. (също имам маса разследвания за тях) Апропо, информирал съм МВР, ДАНС, родните секретни служби, Прокуратурата и т.н., давах показания, посочих данни и … НИЩО!
Независимо дали е теза 1 или теза 2 по мое мнение, съучастието на ДАНС и руски интереси за мен изглежда твърде вероятно.
.
И няколко думи за нотариус Иван Василев Дахтеров. В регистъра на Нотариалнатата камара се води като нотариус от 1 септември 1998 г. – т.е. 1 година и 5 месеца след създаването на тази хартишка, наречена “констативен акт”.
Роден е през 1967 г. и има елитно “школско” правно образование, както е моето определение за една ковачница на кадри у нас, вкл. и демократични. Започва да се занимава с нотариати от 1994 и дори е отбелязван с интервюта и публикации във в. “Капитал” като образец за проспериращ бизнесмен и брокер и представете си – дори светла личност, радееща от все сърце за България.
Апропо, видях различни негови участия в няколко фирми въпреки категоричната забрана на закона. (и това ли ще се подправи, а?)
Той чрез “П.Р.М. Банско” ЕООД върти бизнеса с Христо Георгиев Чепишев — почетен консул на Малдивите в България. Чепишев има тесни връзки със СИК. Като се проследят тези връзки чрез др. фирми и лица, се стига до мой любим “герой” – наркобосът Христофорос Никос Аманатидис – Таки.
Моите колеги от Bird и Боеца твърдят, че покрай тези връзки с един от основателите на СИК Красимир Бебов, наркобосът Христофорос Никос Аманатидис – Таки и братът на депутата от ГЕРБ Росица Кирова – Константин Върбанов, протичат в разследване на сейшелската Антикорупционна комисия за кражбата и впоследствие изпиране на 50 милиона долара, както и за незаконно притежание на оръжие и тероризъм. Чепишев изплува и в други разследвания на медиите — за необяснимото забогатяване на сестрата на президентския съветник Копринков!
Аз също съм разследвал политико-икономическите-нарко връзки на някои от тези политици, опрели и до Сърбия и нейни най-видни мафиоти заедно с всякакви офшорни острови.
.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
❗❗❗След официалното лъжливо становище на Агенцията по вписванията, че има такъв Нотариален акт, днес заради разразилия се скандал след моите постове беше даден на заден ход от Министерството на правосъдието и Агенцията по вписванията. Те заявиха, че установяването на собствеността не е в техните правомощия.
Демек излъгахме, но журналистът ни излови и сега си мием ръцете от отговорността за фалшификата. Без да уточняват защо е “невъзможността”, след като целта на Агенцията по вписванията е точно тази.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
.
💥ВТОРА ВЕРСИЯ:
Боец и партньорите му са дали заден ход след изнесените от мен неоспорими факти и доказателства. Понеже в профила на Боец и Георги Георгиев се мъдри становище от по-ранно време – преди излизането на втората част от моето разследване, че Руската църква е … руска собственост!!! Но допускам, че тези страници и профили са пробити. Възможно от онези, споменати по-нагоре.

💥ТРЕТА ВЕРСИЯ:
Опит да се наложи в обществото тезата, че единствените разследващи у нас са Боец и партньорите му и никой друг, колкото и този друг да е прав (не се случва за първи път) за собственост върху храма. Защото в началото са твърдели обратното, ако допуснем, че профилите на Георгиев и Боец не са пробити – руски е.
Жалко ще е за репутацията на Георгиев и Боец, ако ще е третата версия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *