Григор Лилов:НАП ОТМЕНИЛ ЗАПОРИТЕ ВЪРХУ БОГАСТВАТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ

Театър
НАП ОТМЕНИЛ ЗАПОРИТЕ ВЪРХУ БОГАСТВАТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ
* Докога ще търпите аферистът Румен Спецов? Питам „сглобката”, а не министър Асен Василев – отдавна е ясно защо той е поредното лице, стоящо зад гърба на шефа на НАП . Днешната пресконференция на Васил Божков няма да коментирам. Кой какво казва е излишно да се дъвче, понеже са важни делата, както Библията е отсъдила още преди две хилядолетия. А делата са, че след съдилищата сега и НАП се постара да заслужи пред Васил Божков – Черепа. Агенцията е поредната институция, която е част от сделката зад кулисите. ❗❗❗Преди екстрадацията на Черепа у нас приятелят на министър Асен Василев – Румен Спецов като ръководител на НАП, е допуснал вдигане на запорите върху активите на Черепа у нас. . Т.е. имаме сделка между проруското и пропрезидентско крило в ПП-ДБ и олигарха. Да напомня, че Румен Спецов като особен пълномощник на Задкулисието и на 3 бивши и настоящи президенти и редица премиери няма как да не изпълни това нареждане. Ще го изпълни, я – той е дълбоко компрометиран и уязвим, ако започнат да го разследват! ✅* (виж моите разкрития в пост от 18 май 2021 г., като „може би” в заглавието вече не е актуално, а “трети” е като предишните)
ДВАМА ПРЕЗИДЕНТИ, МОЖЕ БИ И ТРЕТИ, ЕДИН ПРЕМИЕР, КОНТРОЛЬОРЪТ МУ И НЯКОЛКО МИНИСТРИ ЗАД КУЛТУРИСТА-АФЕРИСТ И ШЕФ НА НАП!
*** Сензационно разследване за сензацията
*** Незаконен ли е конфликтът на интереси: едновременно бизнесмен и данъчен служител
*** Имало ли е пране на пари във фирмата, управлявана от Спецов и собственост на съпругата му – прехвърлена с милионни задължения на Бушон?
~~~ Как и кога Върховете на държавата си харесаха лицето Спецов и съответно години по-късно го назначиха за шеф на НАП?
https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/pfbid02uqS6QydsdfCahKiqXthvYVN7CJpy2kHq2ny3FrDjF8RpDGHzuUvshTRdjdueBGywl
.
Давам скийншотове от съответните постановления.
📌Стойност: почти четвърт милиард по първото постановление: 220 милиона лева; още 48.8 милиона по второто.
Ако Румен Спецов не бъде незабавно отстранен от НАП (което отдавна искат нашите международни съюзници и затова отказват да обменят информация с НАП), ясно е кой стои зад гърба му: президент, правителство, финансов министър и целокупните партии у нас, които си траят както за скандала „Спецов” , така и дадените през август екстри на Черепа.
Т.е. всички те са пълномощници на Задкулисието, а шефът на НАП е само инструмент.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *