Иван Спиридонов:СОФИЯ В СВЕТОВНИЯ ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ГЕЙОВЕ.

ХА, ЧЕСТИТО! СОФИЯ В СВЕТОВНИЯ ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ГЕЙОВЕ. ЩЕ СЕ ИЗНЕНАДАТЕ КОЛКО СМЕ “НАПРЕДНАЛИ” 😉

Текстът по-долу е свободен превод от световния гей пътеводител. Знам, че много приятели ще ме упрекнат, но си мисля, че трябва да знаем кое, как и кога…сещате се!?! Да си затваряме очите пред случващото се и да казваме, че това са глупости и у нас няма такива неща би било глупаво. Още повече, че “такива неща” вече имаме доста!

Ето и откъс от описанието на “прогресивната” ни столица в пътеводителя:

Открийте приятелския за гейове град София, България. Със своите очарователни улици, модерни гей барове и клубове, подходящи за ЛГБТ хотели и богата култура и история. София е задължителна дестинация за всеки гей пътешественик!
София, България, е абсолютно задължително място за всеки гей пътешественик! Този исторически град е пълен с култура, чар и разцъфтяваща гей сцена, която ще ви накара да искате повече. Като една от най-приятелските към ЛГБТ страни в Източна Европа, в София ще намерите топло посрещане и приобщаваща атмосфера.
Нощен гей живот в София, България. Този оживен град е дом на процъфтяваща гей общност с много гей барове, клубове и събития, които обслужват тълпата от ЛГБТ. Независимо дали сте в настроение да танцувате цяла нощ или искате да вземете питие с приятели, ще намерите място, което е идеално за вас

Гей клубове в София
One to One е почасов, удивително шикозен гей бар и почасов клуб за гей танци. С два етажа, всеки със собствен бар, и множество страхотни диджеи, това е мястото, където идвате в София, за да купонясвате. Този клуб организира тематични събития всяка седмица и въпреки че няма професионални танцьори, има много сцени, където гостите са добре дошли да скочат и да изнесат шоу.
Това място е супер популярно сред двайсет и няколко годишната тълпа, така че горещите млади българи са сигурен залог.
ESSENCE
Това е единственият лесбийски бар в цяла София и, момче, страхотен ли е. Освен това е много ексклузивен. Намерете изцяло черната врата и червения знак към този таен бар в центъра на града. Бъди подготвен. Тази гореща точка с червено червило е малко придирчива към това кого пуска.
Позвънете на вратата и стиснете палци за влизане. Вътре ще откриете спокойна атмосфера и стриктна политика забрана на мъже, освен ако те не са гейове и не са известни на персонала. Това е малко пространство, но си заслужава усилието за прохладните емоции и добрата компания.
TELL ME
Клуб Tell Me в гей София, където напитките текат като вода, а музиката не спира. Това оживено място е любимо сред ЛГБТ общността в София, известно с приобщаващата си атмосфера и честите събития на ЛГБТ тематика…
Баркод
Tова скрито бижу предлага уютен и шикозен интериор със страхотна атмосфера. Помислете за плюшени кадифени дивани, ретро картини и слабо осветени лампи, които създават настроение за нощ на скандални разговори и възлияния…
Барът е разделен на няколко интимни кътчета, идеални за частен tête-à-tête или шумен групов…
Не забравяйте да отбележите в календарите си за вечерта в четвъртък и се присъединете към партитата за ЛГБТ Хелоуин и Прайд.
Клуб Lifehouse
Вие заслужавате бляскавия, пулсиращ свят на най-добрия гей/смесен танцов клуб в София. Където ритъмът никога не спира, а напитките текат като река от добри моменти. Това убежище за музика и парти е олицетворение на енергичния нощен живот…
65 FIREFLIES
Пригответе се да осветите нощта в 65 Fireflies, най-горещото място в София, за да си прекарате приятно. Това не е просто твоят обикновен бар! Те сервират вкусни коктейли и апетитни хапки през деня и нощта, което наистина отличава това място.
Гей партита в София
Vault at The Steps e парти, подходящо за гейове, обещава дива нощ на танци на най-горещите ритми, поднесени от първокласни диджеи.
Местоположението е първокласно, шик в центъра на града, а момчетата са като бонбончета. Известно е, че партитата в Vault стават малко луди. Тук могат да бъдат представени всякакъв брой фетиши и понякога драг изпълнение…
GARAGE SAUNA
Пригответе се да се изпотите в Garage Sauna, единствената гей сауна в приказния град София. По-рано известно като „Taragon Steam“, това уютно място ще ви накара да се забавлявате по повече от един начин със своята парна баня, душове и частни кабини за допълнително палаво забавление…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *