Радев:Власта е политическа гротеска.

Изказванията на партийни лидери напоследък ясно ни показват, че се движим към някаква политическа гротеска. Г-н Петков явно е забравил, че той, а не аз, е в коалиция с г-н Борисов и г-н Пеевски, каза президентът Румен Радев пред журналисти в отговор на въпрос, в Сандански цитиран от БТА.

Президентът Радев

Държавният глава е в града за международния фестивал “Пирин Фолк”, за да приветства участниците и гостите на финалната конкурсна вечер.

Много трудно се коментира ситуация, в която логиката отсъства все повече, каза още Румен Радев.

По-рано през деня в Благоевград съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков отбеляза, че от ГЕРБ трябва ясно да се определят с президента ли са или са за реформите в службите.

Коментарът на Петков беше по отношение на убийството на Алексей Петров, като той отбеляза, че е “безумно” през 2023 г. да има показни убийства, а службите за сигурност да не бъдат реформирани.

Президентът не поиска смяната на главния секретар на МВР, сигурен съм, че ще направи същото и за ДАНС, и тук въпросът към ГЕРБ е защо три месеца не вкарваме този закон за реформата в службите, допълни Петков.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *