Ето кой дърпа конците на Радостин Василев?

Всичко, което трябва да знаете и кой “дърпа конците” на Радостин Василев: плътно до него е ДС-ра Николай Радулов!

Това заяви инж. Красимир Джамбазов от “Демократична България” след пресконференцията на Радостин Василев, на която обвини ПП-ДБ в „предателство“ заради споразумението за кабинет с ГЕРБ.

“Желая да се посветя на работа в органите на МВР-ДС“. Това е записал собственоръчно Николай Радулов в молбата си до началника на Софийско градско управление на МВР-ДС през февруари 1977 г., когато е кандидатствал да бъде допуснат до конкурс за Висшата специална школа „Георги Димитров“ на МВР-ДС. Документът е съхранен в личното кадрово досие (ЛКД) на Радулов, което има всеки офицер от Държавна сигурност! Нека никой не се връзва на задкулисието от ДС“, посочи Красимир Джамбазов.

Не закъсня и реакцията на Кирил Петков. „Днес се потвърдиха нещата, за които вчера ви предупредихме. Явно възможността да се сформира редовно правителство, което да реформира службите и да вкара България в Шенген, е главната причина за днешната атака. От сутринта наблюдаваме координация между проруските сили у нас, включително „Възраждане” и БСП“. Така съпредседателят на „Продължаваме Промяната” Кирил Петков коментира записите, пуснати от съпартиеца му Радостин Василев на пресконференция в петък.

На брифинга Петков уточни, че предложенията за службите не се съгласуват с “никое посолство”, но и че “като част от законовите процедури ще информираме партньорските служби в Европейския съюз и НАТО”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *