Иван Спирдонов:Вече нямам никакви съмнения, че това ни готвят глобалните господари

МОЯТА ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО, ПРЕДСТАВЕНА В ТЕЛЕГРАФЕН СТИЛ!

Вече нямам никакви съмнения, че това ни готвят глобалните господари. Всякакви “нови нормалности”, “големи занулявания” и “програми 2030” показват точно такъв път. Шансовете да променим бъдещето намаляват с всяка минута! Видно е, че всички световни лидери са обединени в начинанието. “Проектът” спокойно можем наречем и “”Апокалипсис”, тъй като в него открито се виждат фрагменти от библейското описание на унищожението на нашата цивилизация.

Първи етап – ЛИБЕРАЛЕН ФАШИЗЪМ

Доунищожение на всякакво нормално образование и тотално налагане на глобалистката матрица чрез пропагандата. Скоростно затъпяване на масата, водещо до унищожение на всякакви интелектуални напъни сред членовете и. Обявяване на парите за единствена ценност. Забрана и забрава на разбирането за традиционни полове, раси, нации, вяра, семейство и обявяването им за вредни и опасни. Превръщане на огромното болшинство от хората в стадо тъпи и страхливи животни, плашени ежеминутно с нови и нови епидемии, екологична катастрофа, глобално затопляне, ядрена война или нашествие на извънземни. Постепенно “басните” за неограничена индивидуална свобода, за свобода на словото, свободен пазар, демокрация, права на човека и евроатлантически ценности ще бъдат заменени от мантрата “в името на глобалната сигурност” и “борба с глобалните предизвикателства”. Този етап вече тече и е постигнал значителни успехи, особено в западния ЕС, САЩ, Канада и още на няколко места.

Втори етап – ТРАНСХУМАНИЗЪМ

Създаване на изкуствен свръхинтелект и роботизация на икономиката. Огромната част от дейностите се извършва от умни машини, управлявани от още по-умни машини. Човешкият фактор става незначителен за икономиката. Окончателно духовно разчовечване на милиарди. Създаване на глобален електронен концлагер, в който живее огромната част от населението на земята. Лагерът се управлява от изкуствен свръхинтелект, разпределящ минимален безусловен базов доход и контролиращ лагерниците чрез машини за контрол над емоциите, Интернет на всичко, системата старлинк, социални рейтинги, купонна система…

Трети етап – НОВ ГЛОБАЛЕН ФЕОДАЛИЗЪМ

Свят от безсмъртни свободни феодали (трансформация на днешните милиардери в киборзи свръхчовеци, които са се договорили кой коя част от света да управлява) и милиарди ненужни никому разчовечени “крепостни селяни”, живеещи в концлагера, в които е унищожена всякаква воля за живот. Крепостните се радват на всеки грам храна, отпуснат им от феодалите.

Четвърти етап – ПОСТХУМАНИЗЪМ

Поетапно “доброволно утилизиране” (преформатиране) на крепостните във виртуални “същества” (съзнанията им се изтеглят в памети, монтирани после в гигантски сървъри, базирани на невронни вериги), живеещи безплътно в “мета” реалност. “Деасемблиране” на телата (разграждане на материята чрез облаци от нано роботи) и използването и за възстановяване на екосистемата на земята. С истински тела остават само няколко милиона богаташи, за които се грижат безброй роботи.

Пети етап – НОВИЯТ РАЙ ЗА ИЗБРАНИ

Останалите свръхчовеци от плът и кръв обявяват създаването на нов “Едем”. В него всичко е чисто, красиво и подредено, лишено от “човешки боклук”. На земята те започват да създават нова цивилизация. Потомството им е изцяло с усъвършенствана ДНК, много по-развито физически и интелектуално от днешните хора. Следващите поколения се имат за живи богове…

Пояснение: Всички тези етапи от бъдещето ще бъдат представяни като прогрес, победа над “глобалните предизвикателства” и фатална неизбежност. В ранните два етапа всеки, който се противопоставя на статуквото и на този план ще бъде обявяван за фашист, комунист, терорист и т.н. а после директно ще бъде преформатиран. Сценарият не е от вчера. Малтус, Ницше и много други са мислели по подобен начин. Днес, обаче, глобалната олигархия наистина има силите и средствата да го изпълни.

Единственото, което можем да направим, е да се молим на Бог това да не се случва!

из “Сатанизъм Unlimited”
Иван Спирдонов

Послеслов – моля тези, които не разбират текста да не пишат ненужни глупости в коментари!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *