Тодор Беленски:Време да станем общност и да се борим за България.

Юнаци, юначки и гайс, в сряда предстои последната (надявам се) среща преди сформиране на ИК за референдума относно отлагане на влизането в еврозоната.

Смятам, че народът ни е готов да отстои целта, а нашата задача като лица е просто да осигурим прозрачен информационен подход и достатъчно хора по улиците, които да събират подписи, съгласно правилата и законите в държавата.

Но понеже непрекъснато всякакви хора ме питат дали могат и как да помогнат. Освен за събирането на подписи, ще е необходима помощ и информационно. Ако нямате възможност за финансова помощ, не е проблем, защото има и други начини.

Ако имате някакво свободно време и знаете езици, изключително полезно ще е да събирате и превеждате информационни видеа от различни държави. Например за инфлацията в държавите, които са приели еврото, отзвукът вътре сред медии и изявени журналисти.

По отношение на войната и позициите вътре в отделните държави. Ако сте с руски си струват преводите на анализатори като Фурсов, Делягин, Хазин.

Във Франция също има изявени и качествени анализатори. Важно е да се следят и мненията в Гърция и Сърбия по македонския въпрос.

В САЩ са важни изказванията на отделни сенатори като Ранд Пол и Джонсън. Разбира се и Рон Десантис. Също и на част от евродепутатите. Знам, че част от вас следят сходни информационни канали като мен . Можете да ги режете и слагате субтитри. Аз ще помогна с моите платформи за да стигнат до повече хора. Това е работа на медиите, но такива нямаме.

Та ако имате възможност, помагайте за намирането, превеждането и разпространението на чиста информация, която не подлежи на контрол. Често съм бил единак преди, но сам не мога да се справя с организиран и грантмотивиран противник. Нито само с колегите, с които си помагаме.

Имаме нужда и от вашата помощ. Трябва да станем общност, в пълния смисъл на думата! Форматът можете да видите в първия ми канал. Смятам да развия и него достатъчно, освен Хляб или свинец, който ще служи за интервюта и репортажи. Целта е да дадем реален информационен отпор на нволибералната пропаганда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *