Даниел Божилов:Главната причина България да не е в Шенген са Про100Кирето и Асенката.

Кой каквото ще да си говори, но главната причина България да не е в Шенген са Про100Кирето и Асенката, Ристьо и останалите грантаджии като Правосъдие за няКОЙ. А да не пропусна Радка ДС-бейска и Милиончева.

Когато една страна има приоритети, като влизане в Шенгенското пространство, с който всички партии имат консенсус не може да си позволи да изнася вътрешните си мераци да управлява извън България за сметка на националните интереси.

Тези не се спряха години наред да клеветят и калят България. То не бяха фейкове, то не бяха всякакви интриги. Капакът беше абсолютно незаконното поведение на Про100Киро (според съда) по отношение на Лабораторията на Капитан Андреево.

Давам награда за този, който ми покаже изказвания на чужди министри, премиери или други високопоставени служители на конкретна страна, които ходят по международни форуми и плюят и обясняват на другите колко е лошо и тежко положението в собствените им страни. Кирето и Асенката, Радан и Милиончева са единствените.

Така че опитът да изкарат някой друг главен виновник е безкрайно циничен, но пък напълно кореспондира с наглото им поведение по всичко.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *