Телец декември 2022

За представителите на зодия Телец, декември ще бъде много активен месец. Ще имате много успехи както в работата, така и в личния живот. Възползвайте се от момента и да направите смела крачка напред. Вашият чар и общителност ще ви помогнат да достигнете нови висоти и да удивите другите.

Любов и семейство

Краят на годината ще ви донесе много нови запознанства и приятни срещи. Определено няма да бъдете лишени от внимание. Всяка от вашите романтични връзки, ще започва внезапно и ще се развива бързо. Някои от вас отчаяно ще решат коренно да променят личния си живот, но е препоръчително да не бързате, в противен случай може да направите някоя глупост. Опитайте се самостоятелно да контролирате хода на събитията и не позволявайте на любимия да ви манипулира по важни въпроси.

Семейните ще искат да променят нещо. Може би ви липсва дете, което ще разбие скуката и ще внесе много нови емоции в семейния живот. Пригответе се за невероятни решения и резки завои. На вашата половинка много ще и хареса вашата решителност и непредсказуемост, това ще помогне да върнете предишната страст във връзката и да преоткриете любимия в нова светлина.

Кариера и финанси

През декември не се очакват трудности при изпълнението на вашите задачи. Успешно ще се справите с работата си и безкористно ще помогнете на колегите. Възползвайте се от факта, че сега ще бъдете пълни с енергия. Началниците ще оценят вашата интелигентност и желание за работа и ще ви предложат доходна допълнителна работа или командировка. Не се отказвайте, това ще помогне за балансиране на финансовото ви състояние. Благодарение на това, че обстоятелствата ще са благосклонни към вас, ще може да спечелите добри пари за подаръци на близките и да си купите нещата за които отдавна мечтаете.

Тези които имат собствен бизнес, трябва да бъдат по-твърди с подчинените, ако не искат те да им се „качат на главата“. По често демонстрирайте своите амбиции. Дайте да се разбере кой е шефът на работното място. Помнете за обещанията, които сте дали. Материалната страна ще задоволи напълно вашите очаквания. Ще имате възможност да помогнете на близък човек. Не се притеснявайте, всички дългове ще ви бъдат върнати навреме.

Здраве

През декември си направете годишен преглед и проверете имунитета си. Сега има голяма вероятност да хванете бронхит или пневмония. Не бъдете немарливи към здравето си и ако се появи кашлица, незабавно отидете на лекар и започнете лечение. Могат да се обострят хронични заболявания на нервната система. Възможни са прояви на невралгия, които ще попречат на важните планирани събития и ще изискват продължително медицинско лечение. Не жалете пари за лекари и лекарства.

Много представители на знака ще изпитат силна апатия. Това ще повлияе на ефективността ви, така че започнете да приемате витамини и тонизиращи чайове. Правилното хранене и упражненията ще ви помогнат да се върнете във форма. Започвайте всеки ден с гимнастика и ободряваща закуска и тогава депресията ще ви заобиколи. Откажете пушенето. Ако е много трудно, тогава поне минимизирайте броя на изпушените цигари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *