Рак декември 2022

Представителите на зодия Рак, не трябва да се страхуват да започнат живота си от нулата. Вероятно сега ще стигнете до най-важното решение в живота си. Мнозина радикално ще променят хода на своя живот, оставяйки след себе си товара от негативността. Съдбата ви води да познаете истинското удоволствие от живота, не пропускайте шанса да станете щастлив човек.

Любов и семейство

В любовните отношения всичко ще е много интригуващо. Ще поемете инициативата от ръцете на вашата половинка. Ще искате радикално да промените ситуацията, която дълго време не може да бъде разрешена. Ако сте били в неразбираема връзка от дълго време, то през декември всичко ще стане ясно. Не се страхувайте да прекратите изживяли себе си отношения. Когато затворите една врата, непременно ще се отвори нова.

Семейните ще са заети с домакински задължения и подготовка за празника. Помислете за желанията на близки и роднини, организирайте им изненади и забавления. Към края на месеца дребните скандали на битова почва, могат да развалят вашето настроение. Покажете своята житейска мъдрост и приложете съветите на по-възрастните роднини, които ви желаят благополучие.

Кариера и финанси

Най-после идва месец, когато може за малко да си отдъхнете. На работа не се очакват сериозни извънредни ситуации. Занимавайте се спокойно с работата си и не се разсейвайте с клюки. Възможно е да сте въвлечени в кавги с колеги, така че се опитайте да бъдете по-малко словоохотливи и не се намесвайте в разговори на трети лица.

С настъпването на празниците, ще дойде и финансовата стабилност. Може да разчитате на добра печалба, която ще ви зарадва и ще помогне да затворите някои стари задължения. В допълнение, направете така, че вашите близки да получат хубави подаръци и емоции.

Здраве

През декември проблемите на стомашно-чревния тракт ще напомнят за себе си. Предстоят дълги празници, така че е време да се погрижите за своето храносмилане. Организирайте си няколко дни на гладно, започнете диета и в крайна сметка преминете на здравословно хранене. Избягвайте храненето на крак, прекалено мазните и пържени храни. Създайте си добри хранителни навици и не лягайте на дивана веднага след хранене.

В края на годината имунитетът ще отслабне. Затова е препоръчително да се закалите. Но не забравяйте, че това трябва да става постепенно и дозирано. Ще бъде полезен и контрастния душ, който ще подобри притока на кръв към органите и ще увеличи кръвообращението. Дайте предпочитание на напитки от горски плодове, шипки, изключете алкохола и цигарите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *