Овен декември 2022

През декември на представителите на зодия Овен, ще им се струва, че са пълни със сила и енергия. Но в края на годината ще разберете, че сте много изтощени и имате нужда от смяна на обстановката. Препоръчително е да не губите ценно време за безполезно общуване и още повече да не влизате в чужди конфликти. Месецът ще ви донесе много нови запознанства, но не всички от тях ще са перспективни и полезни. Направете равносметка и започнете да мислите за бъдещето.

Любов и семейство

През декември, ще трябва да се справите с чувството на ревност. Дългогодишните отношения ще се изправят пред нов кризисен период. Не правете прибързани заключения при първата кавга. В крайна сметка все пак ще стигнете до извода, че половинката ви е този човек, когото с никой не може да замените. Препоръчително е да не обръщате внимание на различните провокации и да се държите достойно.

Необвързаните представители на знака трябва да бъдат по-открити към обкръжаващият свят. Новите познати могат да направят погрешни заключения за вашата личност. За да не изглеждате като ядосан и обидчив човек, опитайте се да демонстрирате само положително настроение и най-добрите си качества. В края на месеца ви предстои забавно парти с приятели, възползвайте се от шанса да се видите с някой, с когото сте загубили връзка от дълго време.

Кариера и финанси

В кариерно отношение, ще постигнете нови висоти. Шефовете ще оценят вашият ентусиазъм към новите задачи, а колегите ще ви подадат ръка, ще бъдат приятелски настроени и надеждни в трудни моменти. Може да разчитате на одобрението на екипа и надеждната им подкрепа, когато е необходимо. Изберете изпитани пътища и не прекалявайте, в противен случай ще разрушите репутацията си и ще си създадете врагове. Ако си създадете врагове, може да сте сигурни, че има голям шанс да загубите работата си.

През декември са възможни големи финансови загуби поради невнимание или висока лековерност към непознати хора. Проверявайте всички документи преди подписване, бъдете внимателни при работа с банкомат и не споделяйте паролите си с никого. Тези които имат собствен бизнес е добре да създадат контакти с юрист, който ще помогне по всички финансови и правни въпроси. При всички случай трябва да бъдете по-внимателни с новите запознанства. В края на месеца ви очаква много изгодна, интересна оферта.

Здраве

През декември ще са благоприятни различни козметични процедури, масаж, акупунктура, хирудотерапия. Йогата и плуването, ще ви доставят не само удоволствие, но и перфектно ще тонизират вашето тяло. Добре е да започвате деня си рано и никога да не пропускате сутрешната гимнастика. Ако чувствате, че нямате време за нищо и до края на деня сте напълно изтощени, опитайте да промените ежедневието си.

От средата на декември, с голяма степен на вероятност, ще ви притеснят проблеми на опорно-двигателния апарат. За да намалите рисковете и да предотвратите обостряне на хронични заболявания, използвайте традиционната медицина. Ако сте планирали почивка, отидете на санаториум. Към края на декември младите трябва да се погрижат за репродуктивната система. Ако планирате потомство, не забравяйте да посетите лекар и да преминете необходимите тестове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *