Лъв декември 2022

През декември представителите на зодия Лъв, най-накрая трябва да се справят с дългогодишните проблеми. Помислете с кого трябва да поправите отношенията си, за да изчистите съвестта си. Вероятно вие ще станете инициатор на помирението, което е много похвално. Не оставяйте проблемите нерешени, ще имате време и сили да промените всичко към по-добро. Но мързелът, ще трябва да бъде изхвърлен.

Любов и семейство

Бъдете лоялни към членовете на вашето семейство. Вашите близки имат нужда от внимание и подкрепа. Да, може да има кавги и конфликти, но проявете мъдрост да не ги допускате в бъдеще и пристъпвайте първи към помирение. За да подобрите романтичните отношения с вашата половинка, обсъдете заедно домакинските въпроси, направете ремонт, отидете на гости при роднини, погрижете се за отглеждането на деца. На много двойки благоприятно ще им се отрази промяната на обстановката.

Необвързаните ще мечтаят да създадат сериозни отношения. Ще имате възможност да срещнете интересни хора и да се потопите в романтика, но не по-рано от 20 декември. При запознанства се старайте да бъдете истински, без ласкателства и преструвки. Веднага споделете своите намерения и предпочитания, за да не давате напразни надежди на потенциалните ухажори.

Кариера и финанси

Не преследвайте парите. Сега е важно да укрепите авторитета си на работното място. Свикнали сте да постигате своето, но си струва да изберете честни пътища за добиване на целите си. Не заблуждавайте хората, през декември всичко тайно ще стане явно и може да ви глобят или уволнят. Особено внимателни трябва да бъдат тези, които носят материална отговорност.

Много от вас ще се вдъхновят от командировки и конференции. Ще искате да научите нови неща, да продължите напред, да получите допълнително образование. Това е много похвално и ще доведе до голям успех. Освен това може да подобрите финансовото си състояние. Опитайте се обаче да живеете според възможностите си и не харчете повече, отколкото имате. Ако почувствате че не ви достигат парите, започнете да спестявате.

Здраве

През този месец са възможни проблеми с кръвоносните съдове и главата. Ако имате главоболие, виене на свят и напрежение, консултирайте се с лекар. Стресовите ситуации също ще провокират пристъпи на мигрена и паник атаки. Търсете баланс и хармония. Опитайте се да не обръщате внимание на негативното, посветете се на спокоен вид спорт и почивка. Когато бързате, сте склонни да се превъзбуждате и да изпускате нервите си, това е и основният ви враг.

Втората половина на декември е чудесна за козметични процедури. Успешни ще са процедурите по подмладяване, стягане на тялото, пречистване. Ако планирате посещение при фризьор, направете го след 15 декември. Радикалната промяна на външния вид, ще ви помогне да си придадете увереност и дори физически да подобрите здравето си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *