Дева декември 2022

Представителите на зодия Дева през декември ще уловят момента и ще се насладят на прекрасното. Очакват ви приятни промени в личния живот и в обстановката около вас. Приемайте всичко, което ви е дадено с благодарност. Ако в края на годината ви налегне носталгия, тогава отидете на пътешествие. Пристигането на роднини отдалеч, ще ви развесели и напомни за семейните ценности.

Любов и семейство

В семейния живот всичко ще е спокойно и без сериозни проблеми. Възможни са дребни битови неразбирателства, които ще са лесно поправими. Не провокирайте любимите си хора към скандали и не ги укорявайте заради дреболии. Направете нещо хубаво за вашата половинка, отидете заедно на романтична среща, заведете децата при баби и дядовци и останете сами. Отделяйте повече време на интимната страна на живота си.

Необвързаните ще бъдат заинтригувани от новите запознанства. Около вас ще има много хора, но тези, които отговарят на вашия вкус, са трудно достъпни. Трябва да поемете инициативата, ако искате дълга и сериозна връзка. Не се страхувайте да се доверите и отворите сърцето си, в противен случай няма да успеете да спечелите чувствата на потенциалния партньор. Приятелството също може да ви вдъхнови за романтика, но продължението ще зависи от вашите действия.

Кариера и финанси

На работата ще изискват от вас бърза реакция. Шефовете очакват решителни действия и възлагат на вас големи надежди. За да ги оправдаете, ще трябва да се потрудите и да не отказвате, ако ви изпратят в командировка. Освен това там може да срещнете интересни хора и да обмените полезен опит. Не се притеснявайте, финансово това ще се отплати много добре.

Тези, които търсят работа, ще трябва да изчакат. Сега не е най-доброто време за интервюта. Заемете се със самообразование, посещавайте курсове, четете образователни книги, обучавайте се. Ако имате нужда от пари, помислете за изкарване на пари в интернет. Положението ще се подобри едва след празниците, но засега включете икономичен режим и не се паникьосвайте.

Здраве

Обърнете внимание на дихателните органи. В началото на месеца има риск от бронхит и дори пневмония. Приемайте сериозно симптомите на настинка и други заболявания. Със здравето шега не бива, а още повече, когато става въпрос за дихателната система. Ако сте болни, трябва да посетите терапевт. За да се възстановите бързо, опитайте се да почивате повече и не забравяйте да вземете болничен, вместо да карате болестта на крака.

След 15 декември може да забележите спад на силите. Това е временно и ще отмине до края на годината, но за да не загубите енергията си напълно, опитайте се да забавите темпото, спортувайте, бъдете по-активни, ходете пеша, вземайте контрастен душ, купете си абонамент за басейн. Не прекалявайте с тежките спортове, пазете баланс. Не забравяйте да се храните добре, повече протеини и по-малко захар. Помислете как да свалите излишните килограми, които не само развалят фигурата, но и са вредни за здравето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *