Димитър Найденов:Цаката с хартиените бюлетини е да се откраднат местните избори.

Искат да върнат хартиенито гласуване, за да откраднат местните избори, където от 2019 промяна няма. Почти всеки кмет в страната и до днес Е предизборен щаб на ГЕРБ или ДПС.

Местните избори в края на 2023! Това е голямата битка на хартиената коалиция. И за да печелят и след 2023 изборите за парламент им трябват техните кметове по местата си, заедно с техните админиатрации и семействата им. С фирмите, на които кметовете дават обществените поръчки и работниците им. Ето ги тези 500 хиляди гласа, за които Бойко казва “Те ме снимат, но народа пак ме слага първи.”
Това, обаче не е “народа” и Борисов и Доган го знаят много добре. Загубят ли общините, губят и парламента, а от там и властта като цяло.
А загубят ли властта идва затвора.

За това ще лъжат и мамят с хартиените бюлетини. За да може спечелвайки местната власт, лесно да се възпроизведат в централната и тяхната игра да продължава както до сега.

Тези 50% от избирателите, които постоянно избират да не гласуват, съзнателно или не, много, ама много помагат на този вреден за бъдещето на страната ни план да бъде осъществен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *