Дахер Ламот:Всеки да си прави каквото си иска, ама да не ни го навират постоянно в лицата.

На това световно няма капитански ленти с цветове за бедстващи и гладуващи деца, за деца, работещи в мини, за деца, жертви на сексуално насилие, за онкоболни, за изоставени възрастни хора в безпомощно състояние, за наркозависими, за инвалиди, за жертви на трафик, за жертви от войни, санкции и ембаргота, няма ленти против кастрациите на жени. Те също се нуждаят от подкрепа и любов.

Обаче има една дузина страни, всички накуп като по сигнал, които постянно напоследък крещят за ленти с цветовете на дъгата. Това вече е главната тема, надувана яростно от медиите. Щото това с кого прави секс (“любов” за да е по-екзистенциално и да звучи по-космично) определена малка общност, е най-важното нещо на вселената.
При това врещенето идва само от европейски страни, абсолютно същите, които преди световното пощуряли ламтяха на Катар да увеличи доставките на газ.
Мога ли да попитам дали на някого от тая олигофренска пасмина им е минавала мисълта, че използват поредната фалшива кауза за политически цели? Така ни навират през цялото време тази агенда, че почва да има обратния ефект. При това от страни, чиито представители взимаха подкупи за да изберат Катар, ама тогава не ламтяха за цветни ленти. Извадиха ги, когато огладняха свирепо за газ. Много им пука за “любовта”, то затова произвеждат и харчат трилиони за оръжия всичките.

Когато Катар финансираше официално сирийската “опозиция” и строяха медресета в Европа, тогава не вадеха цветни ленти.Тогава обратното, BBC нормализираше бурката (https://youtu.be/FUVWVBrPsTM), розовите посрещаха бежанци, чиято религия наказва тази тяхна еднополова любов.

Айде стига вече с тия ленти, че наистина това гнусно лицемерие на избирателна емпатия, която се стартира само по сигнал и когато е изгодно, вече започна да става непоносимо отвратителна, а и плашеща.

Всеки да си прави каквото си иска, ама да не ни го навират постоянно в лицата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *