Стрелец октомври 2022

Стрелеца трябва да си спомни, че в живота има много приятни неща, а не само телевизор, работа и битови усилия. Хората от този знак трябва по-често да излизат на ресторант, на изложби и други обществени места. Това ще им позволи да открият нови отношения за себе си.
Стрелеца е в процес на активно търсене, дори и тези, които отдавна са в двойка. Хората от този знак, за начало, трябва да се определят, какво им е нужно в живота и с кой човек те искат да бъдат.
Животът може да е несправедлив със Стрелеца и просто да ги изблъска от пътя, ако са достатъчно обезпечени и се отнасят с неприязън към изпълнението на своите преки задължения. Трябва да докажат, че са професионалисти и заслужават уважението.
На представителите на този знак, в края на октомври, може неочаквано да им провърви или да получат подарък от роднина, който изобщо не са очаквали да получат. Това съществено ще измени финансовото положение на Стрелеца към по-добро и ще възроди в душата му мечти за покупка на собствено жилище.
Намирайки се в състояние на изтощение с отслабена имунна система и слаба енергетика, представителите на знака Стрелец могат да бъдат подложени на развитието на инфекции, предизвикани от различни бактерии, намиращи се в изобилие в лигавиците на вътрешните органи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *