Рак октомври 2022

През октомври Ракът ще излезе от балона и ще се открои сред другите хора, благодарение на уникалните си шеги. Ще имате много бързи реакции и добри аргументи, които ще заслепят не само вашите колеги, но практически всички. През този период вие ще станете интелектуалци, чиито речи винаги ще имат смисъл. Следователно установяването на нови контакти няма да е проблем за вас и ще бъдете подходящи професионалисти за командировки в чужбина. Въпреки това, не правете физически упражнения през този период, защото ще сте предразположени към мускулни проблеми.

Раците ще бъдат много комуникативни през октомври, което ще бъде причинено главно от Сатурн. Въпреки че обикновено избягвате да се срещате с нови хора, през това време ще се радвате на компанията на хората и лесно ще можете да се разбирате с всеки. Можете също така да използвате тази способност при бизнес преговори или когато работите с властите.
Що се отнася до здравето, може да страдате от спазми в прасците, които трябва да се опитате да предотвратите, като консумирате магнезий и всички останали важни витамини. В началото на октомври ставите ви ще бъдат доста чувствителни и лесно биха могли да бъдат наранени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *