Телец Октомври 2022

През октомври си струва винаги да се придържате към стратегията „първо свършваме работата – след това пълноценно почиваме“. В началото на месеца ви очаква активна работа, която скоро ще бъде заменена от почивка. Общуването с другите ще ви донесе не само материални, но и морални ползи. През октомври ви предстои кратко пътуване.

Любов и семейство

За необвързаните представители на знака, материалното благополучие ще бъде на преден план в началото на месеца. То ще измести грижите за някого и ежедневните задължения. Ще имате достатъчно поводи да се забавлявате и отдалечите от ежедневните проблеми. От средата на месеца, ще се втурнете към любовни срещи, които ще разпалят стари чувства. Обвързаните трябва да бъде прекалено внимателен с подобни приключения, рискувате да направите груба грешка, която ще се отрази на бъдещето.

Краят на месеца ще постави всичко на мястото си. Ще станете по-уравновесени и ще изпитате пълноценно радост и хармония. Дръжте се здраво за вашата половинка, избягвайте гнева, упреците и кавгите с любимите хора. Идилията на семейния живот, ще зависи само от вашето настроение и поведение.

Кариера и финанси

Още в началото на месеца ще получите мощна подкрепа. Стремежът към съвършенство в работата, ще доведе до натоварен работен график. Възможно е да възникнат форсмажорни обстоятелства, бъдете готови за спешни проекти, подготовка на важни документи и отговорни срещи. Успешни ще бъдат сделките, сключени от 13 до 15 октомври. През същия период се пазете от големи разходи, рискувате да направите необмислена покупка, която в последствие да се окаже дефектна.

В последната част на месеца ще имате възможност за подобряване на отношенията в колектива. Възползвайте се от момента, за да привлечете верни приятели и хора, които ще ви помогнат. Тези, които имат собствен бизнес, трябва да обърнат внимание на социалната страна на нещата и да общуват повече с клиентите. Всеки, който се занимава с туризъм или търговия, трябва да вкара в работата нови неща. Конкурентите около вас не спят и лесно могат да ви задминат, ако не направите нещо.

В последните дни на месеца може да бъдете леко разочаровани и да загубите интерес към постигнатите успехи. Опитайте се спокойно да преживеете този период и не си измисляйте несъществуващи проблеми.

Здраве

От 1 до 10 октомври ще излъчвате невероятна енергия. Но ако я харчите необмислено, неизбежно ще се сблъскате с обостряне на хронични заболявания. Трябва да започнете да планирате ежедневието си. Осигурете си достатъчно време за сън и почивка. През почивните дни излезте извън града или отидете на гости при близки роднини.

В средата на октомври, могат да напомнят за себе си хронични заболявания на пикочно-половата система. Пийте много течности и избягвайте алкохола. Ако изпитвате дискомфорт в долната част на гърба, уговорете среща с лекар за да изключете възможните заболявания. Опитайте се да не трупате гняв и други негативни емоции в себе си, в противен случай са вероятни психосоматични заболявания. Опитайте се да споделяте неприятните чувства с близките или ги обсъдете със специалист. Добро време за хармонизиране на вътрешното ви състояние, ще настъпи в последните дни на октомври.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *