Овен Октомври 2022

През октомври интелектуалните способности на представителите на зодия Овен, ще бъдат усилени. Възможни са изкушения и обновяване на силни чувства от миналото. Противоречията не трябва да ви объркват. Трябва да действате разумно и стъпка по стъпка, за да избегнете досадни грешки. През този месец може да се запалите по интересна идея и да я реализирате. Ще започнете да привличате повече хора към себе си. Само бъдете избирателни в срещите.

Любов и семейство

Необвързаните представители на знака, трябва да погледнат по-отблизо обкръжението си. Може би, до този момент, не сте успели да забележите човек, който споделя същите интереси като вас. След 5 октомври, ще имате възможност за срещи с интересни хора. Паралелно с това, чувството ви за независимост ще нарасне. Променливите настроения и избухливостта, ще пречат да създадете романтична връзки. Този период ще продължи до средата на месеца. Втората половина на месеца, ще бъдете настроени по-позитивно. Ще сте игриви и готови за мимолетни романи и флиртове. Но резкия преход от едни чувства към други, ще обърка вашата половинка.

Особено ще бъдат изненадани от поведението ви, вашите най-близки хора. В средата на месеца ще имате възможност да съберете приятели и семейството около голяма маса. Семейните трябва да внимават за своите емоции. Разбира се, това ще ви помогне да съживите отдавна забравени чувства и да върнете страстта в интимния си живот, почти без причина. Основното нещо през октомври е да не заглушите нарастващата енергия със своя темперамент. Старайте се, да не пренебрегвате никого при общуване и отделяйте повече време както на физическия, така и на интелектуалния контакт.

Кариера и финанси

Откритостта към другите ще ви бъде от полза, особено през първата половина на октомври. Пречките, които ще се случат през първите седмици, ще доведе до по-благоприятна позиция за тези представители на знака, които са на ръководни позиции. В средата на месеца в работната среда може да възникне напрежение, което да доведе до повишаване на нервността в колектива.

Тези, които се занимават с продажби могат да забележат намаление на сделките. Възможни са противоречия, обусловени от желанието ви за промяна. Ще се борите за справедливост и за връщане на старото положение. В последните седмици на месеца мъдростта ще надделее и конфликтните ситуации ще се разрешат. Само не трябва да пресирате колегите си с вашият авторитет, по-добре е да изчакате истинско потвърждение на вашата правота. Краят на месеца ще бъде добър за тези, които ще сключват големи сделки. Всяка инвестиция в бизнеса, също ще бъде положителна.

Здраве

През първата седмица на октомври, ще се чувствате по-апатични. Трябва да се борите с това, в противен случай ще попаднете в лапите на депресията. На този фон имунната ви система може драстично да отслабне. За да хармонизирате душевното си състояние и да се ободрите, запишете се на танци или фитнес клуб. Правете по-често нещо, което ви носи удоволствие, например слушайте музика, карайте колело, плувайте в басейн. В средата на месеца са възможни леки неразположения, но те няма да ви принудят да отидете на лекар. Ако не искате да се обръщате към официалната медицина, тогава поне вземете под внимание старите изпитани народни рецепти.

През останалата част от октомври няма да има причина да се тревожите за състоянието си, ще сте под надеждна защита. Това време е благоприятно за промяна на имиджа, подобряване и подмладяване на тялото. Болестите ще ви заобикалят, това е чудесно време да посетите санаториум или спа. Ако решите радикално да промените прическата си, направете го след 25-ти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *