Мъжът Водолей – независимият мъжкар.

Нека да изясним нещо от самото начало. Ако си имате работа с мъж Водолей знайте, че той не е вятърничево (водно) момче и би било грешка да си мислите това за него. Той е либерален и независим. Стреми се да направи света едно по-добро място за живот за цялото човечество. Това може да ви се стори малко потресаващо, когато си общувате за първи път с него, но той наистина е гений, когато става въпрос мислене на нови идеи. Този мъж също е изобретателен и оригинален, способен е да измисли невероятни и креативни решения по доста въпроси. Интелектуален, хуманитарен и визионер. Типичния Водолей обикновено е малко нестандартна личност. Ако сте подготвени за неговите малко ексцентрични навици, всичко е наред.

Не се опитвайте да ограничавате един мъж зодия Водолей. Той цени свободата си повече от всичко. Дайте му свобода или смърт! Водолеят обича пътуванията. Би предпочел да отиде до необичайни и екзотични дестинации, а не до обикновен европейски град.

Понякога той е упорит и инат. Приносителят на водата е фиксиран знак. Общителен е и някои мъже, представители на зодията изглеждат, че знаят всичко. Но не всички го разбират. Чувствата му често са скрити и реакциите му сложни и неразгадаеми на моменти. Въпросите и провокациите са само част от играта му. Цели да разберете какво мислят приятелите му.

Пълна характеристика за мъж зодия Водолей

Любов
Както всичко останало, сърцето на мъжа Водолей обича играта. Той ще се започне взаимоотношенията си игриво и закачливо. С чар в малки, добре изчислени дози. Няма да чуете често думите „Обичам те“, поне не и по традиционния начин и в подходящия момент. Неговата природа няма да му позволи да изрази себе си по обичайния начин. Цветя, шоколади, вечеря и филм – такива нормални жестове за запознанства са анатема за него. Вместо това, бъдете подготвени за писане по облаците в небето, изненадващи пътувания до индийско селище. Умее да обича дълбоко и искрено и би дал живота си за своята половинка. Водолеите не са специалисти в даването на подаръци, но винаги ще бъдат нестандартни и уникални по някакъв начин.
Управляван от въздуха, можете да го очаровате и омаете със привлекателна игрички за ума, но тогава бъдете в очакване на голяма страст между чаршафите. Експериментиращ и дързък тип е. Нищо не е прекалено провокативно или предизвикателно за него в спалнята. Дори и най-тихите и скромни личности ще ви изненадат приятно на всяка крачка, ако веднъж сте спечелили доверието им. Но може да бъде трудно да се доближите до мъж зодия Водолей.

Как да разберем един мъж Водолей?
Ако има някой, който може да гледа в бъдещето и иска да направи нещата по-добри, бъдете сигурни, че това е мъж Водолей. За този джентълмен е интересно и приятно да бъде обкръжен от приятели. Въпреки, че понякога е неемоционален, той е оптимист и романтик. Комбинацията от тези качества го правят ценен приятел и специален партньор.

Пари
Когато става дума за пари, мъжът Водолей управлява джоба си, като следва логиката, а не емоциите. Това го прави идеален инвеститор. Трудно е човек да го заблуди в областта на бизнеса. Въпреки, че той поддържа стабилен финансовия си портфейл, иновативната му насоченост към нещата му позволява да поема случайни, но добре планирани рискове. Преди да постави подписа си където и да е, той първо ще прочете всеки дребен шрифт и ще си вземе лупа, за да се увери, че не е пропуснал някой още по-дребен шрифт.

Мода
Модерни са и често можете да ги видите облечени в тъмно син костюм. Този господин носи бижута и те са шик, практични и сведени до минимум.

Връзки
Един типичен мъж Водолей има много приятели и познати, но само малка част от тях са му наистина близки. Той е самоуверен и има тенденция да се дистанцира емоционално от хората около себе си. Това прави Водолея непредсказуем и объркващ човек. Въпреки, че това изглежда като отрицателна черта за здрава връзка, този мъжкар е лоялен човек, който високо цени истинското приятелство.

Здраве
Като цяло Водолеите са здрави и обикновено доста активни. Известно е обаче, че имат проблеми с краката. Радват се на активен спорт, но трябва да го практикуват с повишено внимание. Може би дейност, която стимулира ума е по-подходяща за този човек, отколкото трениране на футбол.

Кариера
Ако мъжът Водолей може да бъде гъвкав с работниците и служителите си, той би бил добър лидер. Със своята интелигентност и логическо мислене, професии в сферата на механиката, фотографията, инженерството и образованието са подходящи за него.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *