Жената Рак – дълбоката женственост на зодиака.

началото ще ви е трудно да определите дали жената Рак е нежно цвете, което копнее за вашата грижа, или волна птичка, за която няма по-голяма радост от свободата. Накрая пак няма да сте много сигурни.

В дъждовните дни очите ѝ са пълни с меланхолия, а когато грее слънце – усмивката не слиза от лицето ѝ, смехът ѝ ще зарази и вас, а на света няма да има нищо по-нежно от нейната ласка. Това е така, защото жената Рак е много чувствителна и емоционална личност. С нея дните ви никога няма да бъдат сиви и монотонни, защото тя е малко щура, доста емоционална и страшно голяма мечтателка.

Още от Астрология

Когато е ядосана, може да отиде на шопинг терапия, но по принцип е много практична и пестелива. Добре управлява финансите си и не държи на скъпите подаръци. Един мъж никога няма да я спечели с грандиозни скъпи жестове, за нея много по-важни са искрените му чувства. И господа, когато една жена Рак ви каже „Нямаше нужда“ или „Не биваше да даваш толкова пари“ за някой екстравагантен, безбожно скъп подарък, наистина не е имало нужда и по-добре не го правете пак.

За да я разсеете от мислите за сметки и пари, изведете я на разходка под лунна светлина. Това е идеалната среща за нея. Луната ще извади наяве най-красивата и нежна страна от нейната душа. Тя ще е готова да говори за мечтите си. Скромното и леко затворено момиче ще се превърне в закачлива морска сирена, която ще оплете сърцето ви в мрежите си. Както знаете покрай другите Слънчеви знаци, няма перфектни жени. Жената Овен обича да нарежда, но трудно вижда грешките си, жената Стрелец просто не млъква, жената Близнаци е непостоянна и капризна, а жената Лъв е твърде горда и т.н., и т.н.

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Рака

12 СНИМКИ

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Рака
Какво да очаква всяка зодия от сезона на Рака
Какво да очаква всяка зодия от сезона на Рака
Какво да очаква всяка зодия от сезона на Рака

Жената Рак не притежава никое от тези негативни качества, затова пък има свои странности, които не бива да бъдат подценявани. Тя мрази да бъде критикувана и лесно се обижда, трудно приема откази. Често се колебае при взимането на решения, затова мъжът трябва да предприеме първата крачка. Срамежлива е, защото се страхува да не се изложи или останалите да не я харесат. Винаги се дръжте мило и почтително с майка ѝ или можете да се сбогувате с жената Рак, защото тя никога няма да ви прости такова неуважение. Като цяло жените Рак не се отнасят особено сърдечно към шегите за тъщи. И освен това недейте да четете моминския ѝ дневник, защото тя държи на тайните си и не обича много-много да ги споделя.

жена усмивка щастие лято

image2_16x9.png
Хороскопът за АВГУСТ: време за забавления и баланс, вслушайте се във вътрешния си гласНА ФОКУС

Тя е доста неуверена в себе си и тези нейни притеснения могат да уплашат някои мъже. Тя винаги се страхува, че не е достатъчно красива, че не е достатъчно умна, че не е достатъчно добра в нещо. Няма значение колко красива е фигурата ѝ, колко прекрасно е лицето ѝ и колко остър е умът ѝ – тя винаги смята, че не достатъчно. Мъжът до нея трябва да я увери, че е красива, умна и талантлива. Ако го направи, ще си спечели предана и любяща съпруга за цял живот. Най-нелепото притеснение на жената Рак е, че не е достатъчно добра готвачка. Ах, жената, която може да сложи всеки френски шеф в малкия си джоб, се притеснява, че не готви достатъчно вкусно… Какво да се прави, понякога жената Рак никак не мисли трезво.

След необоснованите кулинарни страхове, стигаме до най-големия ѝ страх в една връзка – възможността да не я обичат. Мъжът до нея трябва често да ѝ напомня, че ѝ предан, но пък в това няма нищо лошо, защото тя умее да приема любовните жестове и да ги връща многократно.

Най-успешните и магични дни през ЮЛИ

7 СНИМКИ

Най-успешните и магични дни през ЮЛИ
Най-успешните и магични дни през ЮЛИ
Най-успешните и магични дни през ЮЛИ
Най-успешните и магични дни през ЮЛИ

Говорим си за…

За любимите си хора жената Рак е готова на всякакви саможертви. Тя може и да е разкъсвана от несигурност, но щом някой близък има нужда от нея, тя не познава страх. Жената Рак никога няма да ви предаде и да ви изостави в труден момент. В напрегнати ситуации тя не е нежно цвете, а твърда скала. Децата ѝ също ще намерят утеха в топлата и силна прегръдка. Жената Рак умее да придава уют на дома си, да го превръща в богат, разкошен, пъстър и светъл замък, дори в реалността да е просто тясна панелка.

Това е така, защото любовта на жената Рак е всеотдайна и дълбока, но никога агресивна. Тя знае, че децата ѝ могат да отидат надалеч, за да следват мечтите си, но един ден ще се върнат и тя кротко ще ги очаква. Мъжете ще откриват отново и отново красотата на Луната, отразена в нейните очи.

Кухнята ѝ ще ухае сладко на подправки, а нежният ѝ глас сърдечно ще те попита как си. Ако се чувстваш нещастен, тя ще се опита да те развесели, после ще те омае с вкусна гозба и с нежна ласка ще премахне всичките ти грижи.

По-късно, край запаления огън, може и да се почудиш дали е нежно лунно цвете от някоя мистична градина, или прекрасно причудливо птиче, което само за малко е кацнало на рамото ти… но нима ще има някакво значение?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *