Жена Водолей – загадката на зодиака.

Жената Водолей е странна, истинска загадкаНепредсказуема е и независима. Тя не обича другите хора да ѝ казват какво да прави. В същото време – ако се нуждаете от помощ, дамите с тази зодия са готови да ви помогнат във всеки един момент.

Те също така са добри и в даването на правилни съвети. Жената Водолей е загрижена за всички – за партньора си, за своето дете, за животните, дори за колегите, за околната среда.

Тя умее да комуникира с различни хора, без значение на тяхната възраст или пък пол. Родените с този зодиакален знак обичат напредъка, но не харесват промените по отношение на личния си живот. Този факт се обяснява с тяхната лоялност и привързаността им към миналото и спомените.

Жената Водолей винаги гледа с позитивизъм към бъдещето, но държи да знае откъде е започнало всичко. Както споменахме, характерното за Водолеите е, че са изключително лоялни. И не става въпрос обаче само за хората около тях. Дамата Водолей може да стане много лоялна и към определена марка, ресторант или пък музикант.

Жената Водолей и приятелството:

Тя е приятел с всички, обикновено няма проблем с комуникацията. Това в никакъв случай обаче не означава, че родените под този зодиакален знак допускат някой лесно до себе си – всъщност точно обратното. Водолеите често са по-резервирани към хората и всъщност техният приятелски кръг е много по-малък, отколкото броят на познатите им. Както вече стана ясно, жената Водолей винаги е готова да ви помогне и да ви посъветва. Заради своята лоялност, тя поддържа дълготрайни приятелски отношения.

Свързани статии

Жената Водолей и кариерата:

Тя е изключително идейна. Поставя под въпрос всичко и е като генератор за нови творчески цели. Това обаче не означава, че жената Водолей винаги иска самата тя да реализира идеите си. Обикновено родените с тази зодия дами са добри лидери, вдъхновяващи колеги и трудолюбиви служители. Те обаче не са много подходящи за предвидими работни дни от 09:00 до 18:00 часа.

Жената Водолей и парите:

Тя е независима, ето защо сама поема пълната отговорност за собствената си финансова стабилност. Тази дама има напредничаво мислене и заради него е готова да приеме известен риск по отношение на инвестициите си. За разлика от голяма част от хората, ако има пари, тя няма само да ги пести и/или да ги харчи, а би дала на някой, който има нужда от финансова помощ. В случай, че жената Водолей изкарва много пари, добре е тя да си наеме счетоводител, който да управлява парите ѝ.

Жената Водолей и семейството:

Тя е любящ родител, макар че понякога може да изглежда отдалечена от децата си. Все пак на моменти Водолеите обичат да си осигуряват от онези мигове, когато човек има нужда да остане сам със себе си. Това обаче може да бъде само в полза на наследниците им, тъй като по този начин те по-лесно развиват своята индивидуалност. Жената Водолей също така се опитва да разбере своите деца, като ги отглежда с внимание и уважение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *