Мъжът Лъв – господарят на джунглата и света!

Мъжът Лъв, както се очаква в кралска особа. Той обича да е почитан, гледа в очите с обожание, хвален, дори ласкан, без значение. Водещото тук е да му се възхищаваме. Той е весел, открит, благороден.

Без жени не може да живее и минута. Всяка от жените му е допълнително доказателство за неговата мъжка сила и това, че е най-добрият. Силата на характера, постоянството и оптимизмът, дават положителни резултати в живота на мъжа Лъв. Понякога е почтен, а понякога арогантен. Лъвът е мил и услужлив. Основното, което му пречи в живота, е мързелът. Ако мъжът Лъв се отърве от него, успява да постигне най-високите върхове. Мъжът Лъв е актьор в живота. Той винаги е на сцената, по някакъв начин с високо вдигната глава. Въпреки всичките си недостатъци, Лъвовете могат да бъдат надеждни приятели и грижовни мачовци

. Как обича мъжът

Лъв Мъжът лъв, едва ли ще пропусне хубава жена. Той обича само един-единствен човек, с когото ще споделя всичко. Въпреки появата на строг външен вид, мъжът Лъв е романтичен и обича красивата връзка. Той се опитва да се грижи за жената, така тя и хората около нея да кажат: “Ах!” В името на любимата е готов за много, но в разумни граници. Влюбил се един път, Лъв се превръща в котка, която, ако е правилно погалена, може да постави корона на главата на гальовницата си. 6 причини, заради които да обожавате зодия ЛЪВ Лъвовете са едни от най – верните приятели. Те са хора, на които можете да разчитате и вярвате. Достатъчно е да имате само един Лъв в ж… Прочети повече Лъв – мъжка сексуалност Мъжът Лъв не просто обича секса. Той не може да живее без него. Взаимоотношенията, без секс не го интересуват. Той е неуморен сексуален, макар че преди всичко мисли за своето удовлетворение. Винаги се опитва да има сексуален контакт, така че партньорът му да остане възхитен. Обича страстен секс.

Обича оралния секс и всякакви необичайни сексуални игри. Не харесва жените да говорят силно. Предпочита тези с меден и вълшебен глас. Мъжкият Лъв в семейството Лъвът не се решава веднага на брак. Той избира другар дълго и скрупулно. В крайна сметка се омъжва просто, защото е загубил главата си от любов. Съпругата му трябва да е красива, така че другите да му завиждат. Съпругата му трябва да бъде многообразен човек, непредсказуем и не скучен. Не забравяйте винаги да го хвалите. Ако всичко това стане реалност, тогава ще бъде грижовен и нежен съпруг. Той винаги ще се опитва да носи повече пари в къщи.

Мъжът Лъв е грижовен баща. Ревнив е, а когато е гневен и ужасен, точно като звяр. По-добре да не го ядосвате. Разводът е много труден – семейството за него е неговата неразрушима крепост, в която влага силата и душата си през целия живот. Често Лъвовете са тирани в семейството. Но това обикновено е по вина на жената, която не можа да намери подход. С кои зодии Лъвът е най-съвместим Страстно, напрегнато и огнено, така обича зодия Лъв.

За Лъвовете любовта – дали се влюбва, мисли за любов или прави любов, е едно от лю… Прочети повече Съвети за жени Ако наистина сте харесали мъж Лъв:

– Бъдете възможно най-гъвкави.

– Притежавайте естествена красота. Лъвът не обича твърде яркото;

– Способността да сте кралица се оценява много високо;

Зодия Лъв в любовта Представителите на зодия Лъв са много самоуверени и винаги целят да са център на внимание. Връзката с Лъв е доста динамична и интригува… Прочети повече

– Бъдете възхитена съпруга – хвалете безкрайно; – Мъдрост и сила на волята – с мъж Лъв, това е просто необходимо; –

Той иска партньорката му да е надеждна и вярна; Лъвове знаменитости: Антонио Бандерас, Арнолд Шварценегер, Игор Крутой, Леонид Якубович, Мик Джагър, Гай де Мопасант, Ив Сен Лоран и Марат Башаров.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *