Тодор Беленски:И да вземете да свалите скапаните намордници.

Приятели и бългериъни, Булгаргаз предлага постъпване на цената на газа с цели 54,07 %. Това става ясно от внесеното заявление на газовото дружество в Комисията за енергийно и водно регулиране. Поскъпването е най-високото, искано досега от газовото дружество.

Не е ясно обаче при тази цена, предложена от газовото дружество, как бизнесът ще се справи, предвид ограничените възможности на потребителите. Освен това цената е толкова висока, че топлофикациите ще изпаднат в невъзможност за покупка на газ, предвид утвърдените ценови нива от регулатора по-рано през тази година.

Това искане идва на фона на доклада на комисията, която проверяваше защо е спрян руския газ. Заключенията показват . че Компанията “Булгаргаз” е предоставила пред обществото избирателно и манипулативно информацията относно кореспонденцията с “Газпромекспорт” във връзка с исканията на руския доставчик за нов механизъм за плащане.

В констатациите на временната комисия се заявява, че осигурените алтернативни доставки на газ от посредници са на значително по-високи от руския газ цени, а избраните търговци са определени по непрозрачни критерии и правила.

Заключението на комисията е, че докладът трябва да бъде изпратен на вниманието на съответните органи и предприемане на действия.

Ще ви цитирам дословно някои важни фрагменти:

“Разликата в цената на посредниците, които продават ОТНОВО РУСКИ ГАЗ е повече от 20%.

Сега ви цитирам коментара на Мартин Димитров от ДБ-лните.

“Важното е като се отива сега на избори да е ясно кой какво би направил. Ние от ДБ ще търсим алтернативни доставчици, защото нищо друго не е сигурно. Вие отивате на избори с това, че ще плащате газа в рубли. Това трябва да се знае от българските граждани”.

Какво стана ясно? Кирил Петков е взел решението да не си плащаме В ЕВРО И ДОЛАРИ, но в руски банка, както правят Германия и още редица страни, нестрадащи от русофилия. БСП обвиниха всички земни сили, че не им помогнали да направят правителство със същите, ЗАРАДИ КОИТО ЩЕ ПЛАЩАМЕ В ПЪТИ ПО-ВИСОКИ СМЕТКИ!

Правителството и Булгаргаз излъгаха, че Русия е нарушила договора. Пак си помислете дали да подкрепяте лъжци, които искат заради хвърлени в пространството идеологеми и техни външни поръчки да обеднявате експоненциално, както обичат да го формулират техните математици. Пускам ви линк към доклада да си го прочетете сами. И да вземете да свалите скапаните намордници и да се погрижите за собственото си бъдеще и това на близките ви!

https://parliament.bg/bg/ns_acts/ID/164310

1 thought on “Тодор Беленски:И да вземете да свалите скапаните намордници.

  1. маските се налагат за да може на по-късен етап да се наложи ДНК паспортизацията
    Всеки българин ТРЯБВА да разбере какво е ДНК паспортзация и защо се краде ДНК с тестове за Ковид.
    Моля, предайте този линк на Тодор Беленски:
    Тодор Беленски

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *