Христина Коемджиева:Само мъже по поли могат да защитават мъже по поли.

Истината е, че Брад Пит и пингвин да си сложи на главата, пак ще пращи от тестостерон.

Така и не разбрахте, че проблемът не е в това дали да носите поли и червило,а че в тях мязате на неспособни да дадат една звездна вечер на представителка от истинския биологичен женски пол, а и най-вероятно и сте.

Така и не разбрахте, че проблемът е в обезмъжаването на мъжа с всякакви средства, за да се заличи мъжкото начало и способността народите да воюват, защитават и отстояват себе си.

Брад Пит може и крокодил да тръгне да си разхожда, защото това е шоу бизнеса, драги дами, господа и господа-мераклии да носят фусти. Лейди Гага беше навлякла цяла крава един път, ама ме видях нито един истерик да крещи, че имаме право да носим сурово месо вместо панделки, нещо повече, не видях био еко зелените веган истерици да е заклеймяват, че е утрепала цяло говедо, за да се разходи веднъж по червения килим(дори не е за консумация-какво кощунство!).

Друго кво? А да предизвиквам всички защитници на носенето на фусти от утре да тръгнат с фусти. Само така ще прокарате тая извратения.
И знаете ли какво?

Няма да тръгнат. Защото по-добре ще се самозастрелят, отколкото някой да ги види с пола. Защото вътрешно са против, но тъй като са част от безумната, действаща под команда тълпа(по Льобон) и правят каквото им нареди “религията” , са длъжни да крещят колко смислено и хубаво е да ти вее вятъра фустата по Витошка и да ти се размятат…има малки деца и ще пропусна кое. Да, няма да ги видите с поли. Те са чисто и просто инструмент на една пропаганда и нито вярват, нито мислят това, което крещят като подивели гъски. Иначе щяха да носят поли. Те са мъже само на думи и облекло, но на действия са от слабия пол. А колко биха им отивали роклички на манталитета.

От днес аргументи в защита на полите при мъжете приемам само от мъже с рокли на профилната снимка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *