Геогри Георгиев:Светът на русофила…

Светът на русофила…
В него е напълно приемливо да обидиш Родината си, за да се подмажеш на фашизирания диктатор на паразитната империя.
Това е от профила на “полицайката” Симона Радева”.
Споделям това, защото внимателно наблюдавах, докато бях блокиран, как платените с по 4000 лв. месечно русофилски тролчета, започнаха тук да пишат веднага след като Семерджиев уби двете жени, че ето, видите ли, това е западния модел на подражание, това било възпитавание в духа на западните ценности, татуировките, мощните джипове…
Оказа се, че убиецът е внук на друг убиец комунист, руски агент и осъждан престъпник – генерал Семерджиев, който бе осъден за унищожаване на досиета на ДС.
Семката им е такава.
Полицайката пък се оказа пък яростна путинистка.
Всъщност и слепите виждат за какво иде реч.
Поредната схема за дългогодишно прикриване на един престъпник, заложена в основите на МВР и Прокуратурата още от ген. Любен Гоцев и ген. Семерджиев.
В тази система командват и дерибействат потомствени комунистическо-русофилски клефуци. Факт!
Друг е въпроса, когато човек види статистиката на убитите в ПТП в Русия и разбере, че броят на жертвите на глава от населението е в пъти по-голям, отколкото в Европа, макар че броят на колите е в пъти по-малък в Русия. Дори и в “бедна” България, в която броят на МПС на глава от населението е с 50 % повече, отколкото в Русия.
Всъщност, достатъчно е да напишете в Youtube ДТП в России , за да видите за какво иде реч…
Що се касае до това дали малка България плаши Русия със санкции, отговорете си сами, след като видите как 70 руски дипломати и техните семейства скоропостижно предприеха процедурата “Чемодан, вокзал, Мацква…”
Георги Георгиев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *