Той тайно ли ме обича? 36 Сигурни признаци, че един човек ви обича тайно

Той тайно ли изповядва любовта си към вас, без да го осъзнавате? Ако мислите, че може би сте уловили сърцето му, но той не го казва, потърсете тези знаци, че той е влюбен тайно във вас.

Мъжете често могат да имат проблеми с изразяването на емоциите си, не знаят как да изразят чувствата си – особено що се отнася до любовта.

Това може да е сложно и може да ви обърка – особено когато започнете да изпитвате чувства към някой друг, но те все още са скрити за начина, по който се чувстват.

В крайна сметка любовта е много сложна и смущаваща понякога, което означава, че често се нуждаем от подкрепа и напътствия. По-вероятно е човекът, с когото сте, да ви обича, особено ако двамата сте заедно от известно време. Въпреки това, за тези, които тепърва започват и всичко е ново, може да не сте толкова сигурни. Ние разбираме тези несигурности, които имате, и затова съставихме списък от 36 сигурни признака, че човек тайно ви обича.

Вземете теста: Обича ли те?

ПОВЕЧЕ: 3 начина да разберете дали някой наистина ви обича

Някои от тези знаци са по-директни и напред от други и всичко момчета са различни.

Така че като се запознаете Вашият конкретен човек повече, вие ще започнете да разбирате как той показва любовта си към вас по-добре. Вземете всеки ден както идва и не забравяйте да запишете някои от тези знаци, ако сте любопитни.

Ето знаците:

 1. Той е уважителен – той не може директно да каже, че те уважава, но определено те обича, ако покаже колко уважение има чрез своите действия. Това може да бъде, като ви изпрати цветя или ви изпрати текстове неочаквано, за да кажете колко много му пука.
 2. Спомня си малки детайли – може да е рожденият ден на майка ви или дори годишнината от първата ви среща. Най-малките неща винаги означават най-много и момчетата знаят това. Това е начин те да покажат колко те тайно те обичат!
 3. Той ви защитава – може да е, когато не сте там и не сте запознати със ситуацията, или може да се случи, когато нещо се случи на публично място – това е супер привлекателно, когато момчетата ви защитават.
 4. Той винаги иска да прекара време с вас – независимо дали е филмова нощ или ден на плажа – вие сте този, с когото винаги искате да бъдете.
 5. Не се страхува да преглътне гордостта си – да, понякога си прав. Въпреки че е човек и не иска да отстъпва. Не се страхува да преглътне гордостта си за теб, тъй като знае колко значи за теб да си прав.

ПОВЕЧЕ: Точно как да разбереш, когато един човек те обича

 1. Той цени вашето мнение – може да не го хареса или дори да се съгласи с него, но все пак ще оцени мнението ви, когато е влюбен във вас.
 2. Той ви дава силен контакт с очите – любовта е всичко в очите, както се казва.
 3. Не може да остане луд – дори да сте напълно грешен. Той ще има своето време да се ядоса и след това да се върне направо при вас. Неустоим си, когато човек те обича.
 4. Той държи ръката ти – това е доста отворен начин за проявяване на обич и след като го направят, тайната му любов към вас може да не се наложи да бъде тайна в края на краищата.
 5. Той подкрепя вашите решения – мислите да пътувате за няколко седмици? Или може би искате да напуснете работата си и да започнете ново начинание? Той ще подкрепи вашите решения, така ще разберете, че тайно ви обича.

 1. Той ви включва в разговори – дори и тези, в които не искате особено да сте.
 2. Той е защитен – и той винаги трябва да знае, че сте се прибрали, след като сте били навън, просто е в неговата природа да ви проверява.
 3. Той има големи мечти – не всеки иска да се ожени и да има деца, но когато човек сподели мечтите и стремежите си с вас (и вие сте в тях!), Тогава можете да сте сигурни, че ви обича.
 4. Държи се като джентълмен – не се притеснявай, той има вратата за теб. Когато сте неговият основен приоритет, винаги идвате на първо място.
 5. Той слуша – през цялото време.

ПОВЕЧЕ: Горните знаци, които един човек ви харесва (но се опитва да не го показва)

 1. Той се опитва най-силно – както всичко, което иска да направи, ви впечатлява, дори ако има неща, в които не е добър.
 2. Липсваш му – и той ти казва!
 3. Той чувства болката ти – но той също чувства всичките ви други емоции, така че ако сте на върха на света, той също ще бъде.
 4. Той те държи и прегръща – близкият контакт винаги се чувства най-добре с някой, когото обичаш и момчетата наистина знаят това.
 5. Той иска да знае всичко за теб – той вече знае всички най-добри неща за вас, но винаги копае за повече подробности, дори ако това е името на вашия 27-и домашен любимец!
 1. Той ви държи в течение – само по общи неща, които се случват в ежедневието му.
 2. Той помага, когато може – и той не ви изпуска, когато и той ви е обещал нещо.
 3. Той се опитва да се вмести – както с приятелите, така и със семейството си. Може да му е трудно, ако той няма нищо общо с тях, но вие сте важни, така че той ще направи всичко възможно.
 4. Той не нарушава обещанията си – особено тези обещаващи пинки.
 5. Той не се колебае – ако ще ви зарадва или развесели, той няма да мисли два пъти да направи нещо за вас.

ПОВЕЧЕ: 21 неоспорими знака той ви харесва повече от приятел

 1. Той е отворен с вас – дори да е нещо, от което той се смущава. Той знае, че ще разбереш през какво преминава и ще го подкрепиш.
 2. Той ви ласкае – комплиментите са най-добрият приятел на жените, няма нищо по-хубаво от това да бъдеш наречен красив или хубав. Ако ви прави комплименти много, тогава можете да сте сигурни, че той ви обича тайно.
 3. Той ви запознава с приятелите си – момчетата обичат да имат време с приятелите си, така че определено сте специална дама, ако той ви запознава с основните си мъже.
 4. Той има любящ език на тялото – и той обича да се гушка на дивана с вас, когато може.
 5. Той не споменава и не гледа други момичета – защо би искал да споменава други момичета, когато тайно те обича? Ти си неговото всичко.
 1. Усмихва се, когато е с теб – когато сте с човека, когото обичате, усмивката може да каже хиляда думи, особено когато участват момчета.
 2. Той е активен във вашите акаунти в социалните медии – и той ще хареса вашата нова снимка на потребителския профил, преди дори да имате възможност да кажете нещо!
 3. Той е тромав около вас – момчетата винаги са супер несръчни около човека, в когото са влюбени, така че ако той опира думите си, това е повече от вероятно, че е паднал за вас.
 4. Той ви задава въпроси – защото той трябва да знае всичко за вас, дори неща, които не изглеждат като че ли имат значение.
 5. Той те докосва „случайно“ – може да каже съжаление след това, но вероятно мечтае да бъде близо до теб в главата му.

ПОВЕЧЕ: Топ 20 знака Гай е тайно влюбен в теб

 1. Той ще се обади или изпрати SMS – и вие сте повече от вероятно първият човек, с когото говори, когато се събуди и преди да се върне да спи.

Сега във всяка връзка, която открих, има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо, след като е жизненоважно да направите следващата стъпка и да прочетете това веднага, защото в един момент мъж, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко … Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена …

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва – знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това …

Искате да разберете дали мъжът, с когото сте, ви обича или не? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас …

Leave a Reply

Your email address will not be published.