ДЕВА ЮЛИ 2022

Около средата на месеца съхранете позитивната си нагласа към живота, защото ще се наложи да преодолявате някои изпречили се на пътя ви трудности. През първата половина на месеца е важно да разпределите текущите си задължения изключително стриктно, за да успеете да се справите с тях по възможно най-добрия начин и в същото време да разполагате с време за пълноценен отдих. През месеца ангажираността ви в професионалната сфера ще остане висока, но и ще се радвате на значителен скок на финансовите си приходи. Възможно е да ви притесни неприятен здравословен проблем. Няма конфликти, но и няма бурни страсти. Раздори, раздели, а за част от вас – и нови интимни партньорства! Трудностите от изминалите месеци ще отстъпят място на благоприятното стечение на обстоятелствата що се отнася до личните ви дела и копнежите ви. Умеете да прехвърляте мостове, да свързвате миналото и предстоящото. Любовната игра и всичките и удоволствия ви вдъхновяват да покажете своите най-съкровени и ярки качества. Издигането на по-високо ниво в работата ви дава възможността да се изявите в нова светлина и да докажете на всички, че наистина заслужавате по-висок статут. Сърцето ви се свива от приказките на ваш роднина, който не знае какво говори. За да изпъкнете, да се откроите , да се издигнете е необходимо да вложите всички усилия.

Семейство

Внимателни, грижливи, но интелигентни и точни са представителите на зодия Дева. За Девите няма да е лесно да се запознаят с нови хора през Юли.Венера ще бъде причината да сте склонни да подценявате околните и да ги осъждате без причина и по този начин най-вероятно ще бъдете арогантни.

Здраве

Ако сте родени под знака на Дева пред вас е месец, в който може да очаквате промени свързани с дома ви или с имот, който притежавате. Тези промени може да имат най-различен характер, като: ремонти, подобрения, замяна, покупка или продажба на дом или имущество и др.  През този месец ще преживеете разочарование свързано с човек, когото сте смятали за приятел или за честна личност. Разочарованието ви ще бъде свързано с  коментар от негова/нейна страна, което ще ви нарани емоционално. Като цяло този месец ще се запомни с емоционални събития с приятели отблизо и далеч. Промените, за които споменах в началото могат да създадат притеснения от различен характер. Ще преминете през различни спорни ситуации и конфликти по пътя към тяхното разрешаване или осъществяване. През този месец има вероятност да пропуснете един шанс поради неправилните съвети на приятели или роднини.  През този месец ще преживеете неприятности с жена, която вместо да насочи вниманието си към проблемите в собственото си семейство, ще губи време и енергия да се меси в живота на хора като вас. През този месец ще ви се наложи да окажете помощ на майка, баба, сестра, дъщеря и др. Ще възникнат разходи свързани с пътуване, което може да е свързано с вашата работа, с разрешаването на някакъв проблем и др. Арил носи събития свързани с нова любов или с узаконяването (чрез брак) на вече създадена връзка.  Жените Дева ще се опитват да изглеждат добре, по-млади и по-елегантни. Тов аопределено ще ви се отдаде, но не и ако не изпозлвате професионални услуги на козметик, фризьор или на добър шивач.  Мъжете ще са трудни за разбиране през този месец. Ще търсите недостатъци в действията на други хора, а ще бъдете слепи за собствените си грешки. Бъдете внимателни и не искайте това, което не ви се дава доброволно. 

Хороскоп Дева юли 2022

Представителите на знака Дева през юни ще се стремят към независимост и самостоятелност. Това особено ще им се иска на младите Деви, които ще искат да поживеят отделно и самостоятелно да взимат решения за своето бъдеще, без да се поддават на натиск и влияние от по-възрастните роднини. Девите през този месец ще се стремят към морето, към почивката, ще търсят приключения. Тези хора често ще се съгласяват на всякакви безумия, особено ако към тях ги подтиква любимия човек. Важно е да съумеят на време да спрат и да не се разочароват от възлюбения. Решавайки своите професионални въпроси, Девите няма да се притесняват да се обърнат да помощ към влиятелни покровители. Благодарение на такава мощна подкрепа на хората от този знак ще им се удаде без загуби да преодолеят много неуредици и проблеми в бизнеса. Младите и неопитни Деви трябва да научат внимателно да се отнасят към парите, да се научат да ценят това, което се достига с труд. Но все пак, хората от този знак, ще харчат големи парични суми, съвършено незамисляйки се за утрешния ден. Няма да бъде излишно да преминат профилактично лечение в санаториуми с кални бани, рязко сменящи се душове и други мероприятия, които ще помогнат да бъдат решени много проблеми с вътрешните органи, а също и да се справят с обострените хронични заболявания.

Любов

Ако обаче съдите за книга по корицата й, може да загубите хора, които биха могли да променят живота ви в бъдеще. От друга страна, ще проявите непоклатима привързаност към близките си. Вашият сексуален апетит ще се увеличи и партньорът ви ще бъде щастлив да се възползва от вас.

Хороскоп за кариера

От представителите на знака Дева в октомври ще се очаква да изпълнят обещанията си, които те гръмогласно са дали преди известно време. Постарайте се да не се дискредитирате в очите на обществеността и на любимия си човек и изпълнете обещанието си. Това ще позволи на много да съхранят доброто си име.Идилията в отношенията на Девите и любимия им човек може да бъде нарушена от излишна приказливост. Съществуват моменти, когато е по-добре да се мълчи, защото в противен случай, Девата, може да си докара немалко проблеми в личния живот. Девите ще прекарват много време на работата си, но продуктивността им в този месец няма да е добра. Ще се окаже, че Девите ще се въртят в кръг, но няма да мръднат нито с крачка напред и вината за всичко това е в отсъствието на цел и точно разчетен план на действие. Ако не си направят план сега, следващите месеци могат да минат напразно. Девите рискуват да похарчат всичките си финанси за своите роднини, защото именно сега те ще се нуждаят от помощта им, а състрадателните Деви, дори в свой ущърб, ще им помогнат. Трябва да разпределят внимателно парите си и да си оставят за себе си, за да живеят и да се хранят. Тези хора трябва да внимават за здравето си и да се обличат топло, да лекуват веднага възникналата кашлица и простуди или други по-сериозни заболявания на дихателната система, включително бронхопневмония и възпаления. Освен това не трябва да забравят да укрепват имунитета си.

Пари

Всички зодии ще имат добър финансов ръст през 2022 г.!

Leave a Reply

Your email address will not be published.