А.Гешева:Новата инфекция е поредният глобалистки контролиран ход за терор

Абсолютно никакво съмнение не трябва да съществува, че новата инфекция, която започнаха да “приближават”, е поредният глобалистки контролиран ход за терор и затваряне на хората и ограничаване на свободата! Както и опит за намаляване на популацията в света. Както и опит да се усложнят световните процеси по деглобализация. И пореден опит в изграждането на световна тоталитарна диктатура на АНГЛО-САКСОНСКИЯ Запад!

Всичко се прави по вече познатия сценарий!
И у нас се включиха познати гласове и имена.

Силите в света все повече вървят към уравновесяване, в това също никой разумен човек не бива да се съмнява! За три години такава еманципация към западния глобалистки ред и порядък имаме, каквато не е имало с векове. Как ще се развият нещата, зависи само от нас, от хората, от светлината в умовете им, от съгласието им и от контролирането на страха. Всичко зависи от способностите, които се изградиха в тези три години, за правилно противодействие, организиране на антиглобалистките сили и пълен отпор на намеренията на шепа лумпени, които дават всички заявки, че не само нямат намерение да спират, но са измислили нови и нови идиотщини.

В момента за мен е много важно да кажа, че не трябва да има и грам съмнение, че световният задкулисен център организира и извършва контролирани световни събития, включително и най-вече епидемии и пандемии.
Още едно важно нещо искам да кажа отново и то е, че без духовна светлина в ума няма абсолютно никакъв шанс за успех срещу световното зло! Духовната светлина вече е включена в списъка с критерии за геополитическо развитие на света. И това ще се види в близко бъдеще.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*