Елена Гунчева:”НАТО НИ ПАЗИ”

НАТО НИ ПАЗИ

Много ми е забавно, когато знайни и незнайни евроатлантици /огромната част от които или агенти на ДС, или отрочета на видни комунисти/, ни обясняват, че НАТО ни пазело. Значи, ако Путин, Китай, Турция, Сърбия или някой друг ни нападне, НАТО веднага ще дойде да се бие заради нас. Докато ние седим и гледаме как ни спасяват. То не, че има и с какво да се бием, де, освен с кухненски ножове, единствено по селата разполагат с повече инвентар, който може да влезе в работа.

А сега се загледайте в НАТО. Ама хубаво го вижте. Либерална работа, ви казвам! На първо място, това е военен съюз, създаден и в момента съществуващ, за да защитава интересите на САЩ по света. Тъкмо затова такива дребни проблеми като нападението над Кипър, не го интересуват. Нашата сигурност също не го интересува, бъдете сигурни. Интересуват го военните бази на САЩ в България, както и какви чужди войски може да разположи, за евентуална атака към Русия. Освен за чисто логистични и стратегически цели, на НАТО изобщо не му пука за нас.

Помните ли моше-никът Паси как ревеше от радост, че ни е набутал. Ей това е постигнеш заветната си цел да предадеш народа, който е спасил предците ти. Гарантирам му, че пак ще плаче. Не лъвът на България ще плаче, а той, лично!

НАТО става много либерална работа. Вижте повечето министри на отбрата в ЕС. Вижте доста офицери в армиите им, които полагат повече усилия да се подготвят за прайда, а не за война. Ако смятате, че можете да разчитате на тях, имате сериозен дефицит откъм мозък.

Направо предлагам да сменят и знамето на НАТО. Ей това на снимката например много повече отразява същността му. Американска г…дружинка, събрана от кол и от въже, да защитава интересите си, които нямат нищо общо с интересите на останалите хора!

Елена Гунчева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *