Николай Марков:Слави забрави за какво е влязъл в Парламента.

Слави вече забрави референдумите и прочее работи от допитването си до народа. Тия неща за които твърдеше, че влиза в политиката останаха в небитието. То вярно, че казаното не е като направеното и за това си има някакво обяснение, но какво да се прави – гладен ли си, ползват те! Точно както се ползва трудовашка количка от млад циганин на военна служба.

Предлагам да направим един референдум за масова ваксинация на държавници, политици и управници по американски модел! Всички минали и днешни управници, както и техните помагачи в масовите убийства на български граждани във военната акция “Ковид”, да бъдат ваксинирани след приключване на хистерията. В САЩ има щати в които се правежда такава ваксинация за профилактика на общата и организирана престъпност. Когато нивата на тези видове престъпност застрашавата националната сигурност следва ваксинация. Гледал съм няколко такива – всичко приключва в обществена полза и напълно хуманно.

Ваксините са спасили човечеството от много излишна смърт и в това няма спор. Въпросът е да се прилагат точно навреме, на точната социална група и да бъдат задължителни. Нали всички ние за едната любов към човека живеем! За какво друго?

Затова пътя е един – обявяване на референдум, гласуване и ваксинация. Това е всичко.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *