А. Гешева:Опит за вкарване на Русия във война заради Украйна.

Намираме се във фазата на достигане точката на опит за вкарване на Русия във война заради Украйна. Джен Псаки и Виктория Нюланд обявиха това, което всички разбиращи наблюдаващи знаем, че Русия готви “влизане с взлом” в Украйна. Дадено е вчера и разписанието – средата на януари и началото на февруари. Значи американците ни уведомяват кога руснаците смятат да влязат в Украйна. Откъде знаят точно кога? Ами както винаги знаят, защото АМЕРИКАНЦИТЕ АКТИВНО РАЗРАБОТВАТ ПРОВОКАЦИИ, КОИТО ПРЕДСТАВЯТ КАТО ДЕЙСТВИЯ НА ДРУГАТА СТРАНА. Това е елементарен трик и вече доста пъти наблюдаван на Земята, та е леко поизтъркан. Но те нямат друг ход, освен да се опитат да разпалят война, за да оправдаят политиката си и съществуването на трупа на НАТО.

В момента вече текат провокациите по границата между Русия и Украйна, както и хакерските провокации. Следващите дни са решаващи по въпроса.

Русия е напълно наясно. Тя е в бойна готовност и са готови за всякакви сценарии. Аз смятам, че в американското управление има здрави сили, които ще успеят да предотвратят катастрофалното участие на САЩ в това безумие, но да видим. Във всеки случай са предупредени за всичко, което ще последва за тях, ако завършат и проведат намисленото – да провокират война в Украйна, при това чрез любимия си подход да лъжат за действията на всички, които не са им изгодни.
Продължавам да смятам, че русофобската реторика и дрънкането на оръжия у Запада в момента е заради населението, пред което се прожектират заплахи и опасности. В действителност няма да допуснат война.

Няколко аспекта днес.

И САЩ и НАТО са поискали нова среща с Русия. Това е смешно! Искат срещи, за да си говорят техните грамофонни плочи. Направо е потрес това! Страшна мъка да се търпи! Лавров го каза официално – с тези хора не може да се говори, те не слушат, не разбират, не разсъждават, те само повтарят като грамофони едно и също. Да, но сега не сме 1987-ма, нито 1990-та, нито 1998-ма, нито 2001-ва, нито 2014-та. Маркирам годините на същите такива сценки на американската дипломация, управлявана от ДД, когато успяваше да заблуди света, че някакви диктатори и страшилища вършат ужасяващи неща, а добрите американци спасяват хората от злото на Земята.
Вече е смешно!
Пораснахме!

Чудят се какво да го правят Зеленски.
Засега му поддържат имиджа на страдалец от Русия, но и това свършва. Между другото Зеленски отново е поискал да се види с Путин. Този път не са му отказали, този път са му се изсмяли директно!

НАТО и ЕС са мобилизирали целия си наличен ресурс за страхуване и зъбене срещу Русия. Буквално последен напън!
Включил се е Расмусен, бившият генерален секретар в опит да задържат хипнозата на европейците от руска заплаха и опасността от война.
За хипнотизираните казвам – Няма руска заплаха, няма опасност от война, няма място нито Америка, нито НАТО в Украйна, няма как да продължи това световно противопоставяне, лъжат ви и ви влекат в пропаст!

В Евразия ври и кипи от събития. Усилени преговори на Иран с Русия, с Китай и със Саудитска Арабия. Усилени контакти на Турция във всички държави членки на ОДКБ, евразийското НАТО. Ердоган се опитва да си спаси кожата, защото събитията идват и за него. Супер активни руско-китайски контакти.

У нас е вакуум на управление. Вакуум. Никой нищо не управлява. Само леглата в болниците се управляват, нищо друго.

Днес за пръв път регистрирам паника сред русофобията и платената евро атлантическа субстанция в България от случващото се. Започват да се притесняват и за хляба си, но и за бъдещето си. Ще ви кажа какво ще е бъдещето им. Невесело, нерозово.
ЕС се разпада, НАТО е мъртво, нов световен ред се гради, България ще се върне със съгласието на САЩ в руската зона на влияние, Преходът свърши. Започва нов етап и всички, закачени на досегашния електрически контакт, ще бъдат изключени от тока.

Но все пак първо да мине “войната в Украйна”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*