А. Гешева:ВАКСИНИТЕ НЕ СПИРАТ ЗАРАЗАТА И СА СУПЕР ВРЕДНИ И ОПАСНИ.

Както се знае, през февруари, за китайската нова година, която се основава на стария и умиращ лунен принцип, точно както направиха преди две години, глобалистите са замислили всеобщ световен терор за ваксинация. Не знам кога са го замислили, но помня как го рекламираха октомври и ноември и колко тежко дойде тази реклама. Сега, когато се приближаваме към момента, се чувствам по напълно различен начин. Толкова много се промени положението с вируса и ваксините само за 2 месеца. Толкова много лъсна, че ваксините са ПУНТА МАРА, че няма как да се осъществи плана за терор. Толкова много се продъни глобалистката каца, че ваксините работят и са БЕЗВРЕДНИ, и двете твърдения са верни на обратно – ВАКСИНИТЕ НЕ СПИРАТ ЗАРАЗАТА И СА СУПЕР ВРЕДНИ И ОПАСНИ – че няма как да се проведе терорът. Основният инструмент за налагане на медицински концлагер и цифров контрол се спихват всеки ден. Другата причина за неуспеха на мероприятието е изключително мощното извиране на истината по въпроса от всякъде, при условия на тотален глобален режим на цензура. А това пък не знам как по-ясно да го коментирам!
При тотална цензура, която усещаме от години, истината за ваксини, ползи и събития просто извира отвсякъде. От какво да ни е страх? Че то самият живот се грижи да се разрушава всяка тъмнина и тъмен замисъл. Тайни вече няма! Не могат да останат тайни, това е необратимо и точно затова твърдя с цялото си същество – КРАЯТ НА ГЛОБАЛИЗМА НА СВЕТОВНОТО ЗАДКУЛИСИЕ И АНГЛО-АМЕРИКАНСКАТА ДЪЛБОКА ДЪРЖАВА Е ВЪПРОС НА ВРЕМЕ. ТОЙ Е СИГУРЕН!
Какво ще дойде на негово място, е съвсем друг въпрос, но бързам за слабите да кажа, че никога повече човечеството няма да се остави да спи така. И следователно да се остави да го завладеят паразитите.

Западните “демокрации” са центъра на здравния фашизъм и новия тоталитаризъм. Затова там гледаме. Очертават се фрапиращи несъответствия между приложение и резултат. Масово ваксиниране и като резултат още по-масово заразяване, като смея да твърдя, че ваксинираните ги и повтаря. Иначе няма обяснение тези фрапиращи ръстове на зараза у високо ваксинирани народи. Плюс разбира се злоупотребата с бройките, което също скоро ще лъсне! Значи освен, че не работят ваксините, са лъжовни и дневните статистики и най-вече броя починали и от какво точно са починали.

Та, няма как да се получи замисленото за февруари задължително ваксиниране! Просто истината лъщи отвсякъде.

Върховният съд на САЩ вчера е отхвърлил искането за ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ ВЪВ ФИРМИТЕ В САЩ, дошло от президентството. Греда! Поредна.

У нас се тича след събитията, помнете го това! Всичко, което се случва у нас, е постфактум. Тук се правят нещата с едномесечно закъснение, така че сега сме във фазата на зъбенето и плашенето. Но е много смешно. Много! Само като видиш министър-председателя на България, умираш от смях! Какво остава да бъде той авторитет, че да го слушаш и следваш. А че ме обиждат хора като Хазарта, Любо Дилов, Иван Бакалов, Карбовски, Ернестина, бабаРатка, Венци Мицов и Вени Марковски, и сие български “интелегенти”, това също е вече в графата ТОТАЛНО НЕАДЕКВАТНО ПОВЕДЕНИЕ И БЕСМИСЛИЕ.

Така че, заредете се с търпение за месец, месец и половина, точно толкова им остава на глобалистите по темата. И край! Аз тази страница съм я затворила!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*