Николай Марков:А политиците? – Те вече са бизнесмени от световната корпорация на страха.

Да помислим всички за кратко, но да следваме някакъв прост алгоритъм за анализ.

От две години сме затворени като плъхове и се крием от един вирус, когото нарекоха Ковид. Още в първия ден от една добре позната в научните среди технология за строго специализирано изследване, която е предназначена само за нуждите на криминалистиката, но не и за диагностични цели, направиха медицински “тест”. Изобретателя на това изследване каза лично и достатъчно публично, че неговия метод има научна цел, а не медицинска и са възможни големи беди ако бъде прилаган. Познавам метода.

Два месеца след това се появиха хиляди и милиони заразени от вируса Ковид, тествани с точно този вид “тест”. Появи се нужда от спасителна ваксина и тя стана факт само два месеца след започналите тестове. Европейската комисия лично се зае с търговската страна на нещата, което е чист европейски политически феномен – политически орган, който ще логистира и търгува с някакви си “ваксини”!? Тези ваксини пък са производна от лекарствен продукт в изпитание, предназначен срещу ХИВ и СПИН. Нищо повече.

И така. Две години след първия обявен случай и с нивото на съвремените технологии от четвърта промишлена революция на практика нямаме наличен все още тест за Ковид! Въпреки това прилагаме форма на ваксинация, която дава кратък и времен ефект, но не и траен. Нещо повече, и временния е под голям въпрос! Не за друго, а защото веднъж заобиколен от дадена мутация ваксиниран човек, той е обречен да бъде “преследван” от всяка следваща мутация, която се развива буквално за часове. И как ще избяга срещата?

Няма бягане от “вируси”, господа! Това е съвършена глупост.

Ще мине задължително през всеки от нас, с леко “ваксинационно” отлагане. Страничните, близки, средносрочни и дълготрайни последствия са непредвидими за науката. Те остават само и единствено за ваша сметка, която ще платите. На война, като на война е положението, приятели! Който и докъдето, но важно е да продължим смело напред.

А политиците? – Те вече са бизнесмени от световната корпорация на страха.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*